30 d’octubre de 2020 30/10/20

García-Ontiveros (Cs Elx): “Hem vingut a canviar les coses”

García-Ontiveros (Cs Elx): “Hem vingut a canviar les coses” - (foto 1)
  • Elperiodic.com entrevista al candidat de Ciutadans a l'alcaldia d'Elx per a conéixer les seues propostes per a la pròxima legislatura.

MÉS FOTOS
García-Ontiveros (Cs Elx): “Hem vingut a canviar les coses” - (foto 2)

Pregunta: Es presenta com a cap de llista del Ciutadans a l'ajuntament d'Elx Amb quin objectiu es presenta? Què li diferencia de la resta dels candidats?

Resposta: Ciutadans sempre ix a guanyar va en el nostre ADN i a Elx no anàvem a ser menys. Jo no sóc un professional de la política, tant PP, PSOE i Compromís presenten candidats que porten tota la vida vivint de la política, jo sóc un professional que tinc el meu treball i he fet el pas al costat de molts companys, tota la llista aquesta composta per professionals que estem cansats de la política rància de les baralles i l'enfrontaments que al final han portat a la paràlisi d'Elx.

P: Quins són els eixos principals de la seua campanya?

R: Una campanya en positiu traslladant proposades de canvi i canvis de model de gestió dels impostos. Hem de gastar millor els diners dels impostos. D'altra banda creiem que és fonamental per a Elx afrontar una reactivació econòmica, però de l'economia real, la que afecta a les butxaques de les persones. Una reactivació que incidisca directament en comerços, restauració, professionals liberals, autònoms i PIMES que són el vertader motor de la nostra economia i l'economia no oblidem és treball i benestar.

Per ultime no vull deixar d'esmentar la importància de recuperar la confiança publique-privada trencada en aquests últims 4 anys. Sense inversions del sector privat i sense la col·laboració amb l'Ajuntament Elx no pot enlairar.

P: Quin balanç fa d'aquesta legislatura?

R: Una legislatura trista, més i més persianes baixades, més i més traves a l'Ajuntament per a intentar obrir un negoci. Cada vegada que Compromís governa a Elx el carrer ho pateix, les butxaques dels il·licitans ho pateixen. La responsabilitat és també del PSOE que ha permés que Compromís ofegue la nostra ciutat.

P: En un escenari postelectoral Quines són les línies roges del seu partit a l'hora d'arribar a pactes amb altres formacions? Confien a ser determinants?

R: Nosaltres tenim un full de ruta que passa per reactivar econòmicament Elx i convertir-la en una ciutat per a gaudir, viure i treballar i qui vulga sumar-se serà benvingut, es que partits com Compromís és molt que se sumen perquè nosaltres creem en la llibertat i ells en la imposició però és una pregunta que hauran de respondre ells i altres partits.

P: En matèria econòmica Quin és el model de gestió que defensen?

R: Creiem fermament en la col·laboració publique-privada, trencada actualment a Elx i només cal comprovar la quantitat de plecs que ofereix l'ajuntament i s'ha quedat deserts. Volem un ajuntament que bonifique l'activitat econòmica, que deixe de ser un problema i una pedra en el camí per a tots aquells que volen obrir un negoci, un comerç i volem convertir-lo en el millor aliat per a crear ocupació. Finalment un model de gestió municipal en el qual es deixe de malgastar els diners dels impostos i s'invertisca en projectes de present per a construir el futur.

P: En matèria educativa estan conformes amb les mesures impulsades o consideren que és necessari un canvi?

R: Com no estarem en contra d'imposar a les famílies el que han de fer, qui és un polític per a dir-li a un pare i una mare en què llengua ha d'estudiar el seu fill i en què col·legi? Nosaltres creiem en la llibertat de les persones, la igualtat d'oportunitats, uns altres (el model actual) vol imposar un pensament únic.

P: La sanitat és una altra de les grans potes de la campanya electoral quina seria la primera mesura que prendria?

R: No se si seria una altra de les grans potes tenint en compte que és competència de la Generalitat però si que li diré que estem farts que vinga a Elx el Consell i ens enganyen mirant-nos a la cara. Fa 4 anys van prometre el segon centre de salut de *Altabix i mire… continuem esperant. Estem farts de mentides i enganys si vindran a Elx per a això… millor es queden a València.

P: Des d'elperiodic.com li animem que envie un missatge als veïns d'Elx perquè li recolzen en les urnes el pròxim 26 de maig

R: Cada dia hi ha més i més persones que estan fartes de la política i dels polítics, les mateixes baralles, les mateixes promeses que mai compleixen, els mateixos interessos. Diuen molt i fan poc. Davant això podem quedar-nos asseguts en el sofà de casa i queixar-nos i tornar a queixar-nos en la cafeteria o en el treball o podem alçar-nos, alçar la veu i participar. Això és Ciutadans, hem vingut a canviar les coses, som com vosaltres. Per això us demane la vostra confiança per a deixar arrere aqueix passat ranci de PP-PSOE i COMPROMIS i mirar la futur amb il·lusió.

Pujar