4 d’agost de 2020 4/8/20

Dues empreses il·licitanes fan el salt al mercat nacional de solucions programari de gestió empresarial de la mà de Clau International Hòlding

Dues empreses il·licitanes fan el salt al mercat nacional de solucions programari de gestió empresarial de la mà de Clau International Hòlding - (foto 1)

  Les empreses il·licitanes Clau Informàtica i Clavei CST, especialistes en programari de gestió per a pimes i indústria amb seu a Elx Parc Empresarial, s'han integrat en la nova societat Clau Internacional Hòlding com a primer pas de l'estratègia d'expansió cap al mercat nacional del Grup Clavei, reforçant el seu capital i equip directiu. La constitució de Clau *International Hòlding suposa la formació d'un grup amb un equip humà de més de 60 professionals experts, que en l'actualitat ja sumen més de 2.000 clients de diferents sectors en la zona de la Comunitat Valenciana i Múrcia, amb una facturació superior als quatre milions d'euros entre totes dues societats.

  En aquesta operació, s'ha incorporat en qualitat de soci i director d'Expansión, Eloy Muntanya, qui en els últims anys ha ocupat el càrrec de Director de Desenvolupament de Negoci en consultora de negoci digital líder a Espanya i Llatinoamèrica. A més de professor de diversos màsters en Màrqueting i Venda Digital en diferents escoles de negocis.

  Eloy Muntanya va afirmar que “són moltes les oportunitats que ofereix aquesta adquisició i sens dubte quan m'ho van proposar ho vaig tindre clar, volia formar part d'aquest projecte”, alhora que va explicar que “CLAVEi compta amb tots els requisits desitjables per a liderar-la; el moment, el projecte i les persones, ja que estem en el moment en el qual la tecnologia i la seua globalització és omnipresent i s'accelera. Són tots els ingredients per a ser un actor rellevant en el sector on incorporarem als millors de la indústria.”

  Sobre aquest tema, Joaquín Garrido, soci co-fundador va comentar que “la incorporació de Eloy Muntanya i els nostres socis inversors acceleren i reforcen la nostra estratègia de creixement orgànic i també inorgànic, facilitant una major cobertura geogràfica i la millora del porfolio de productes i serveis per a donar resposta a les necessitats de transformació digital de les petites i mitjanes empreses des del nostre territori cap a molt diferents mercats”.

  Els principals objectius d'aquesta operació són adquirir noves capacitats digitals, expandir-se a nous mercats sectorials i ampliar zones geogràfiques, aportant soluciones programari de gestió empresarial d'última generació. Reforçant així la seua orientació d'ajuda a les pimes en la conversió digital dels seus negocis, facilitant la seua evolució cap a organitzacions més eficients, rendibles i intel·ligents.

  Les línies principals en les quals es focalitza CLAVEi a mitjà termini és la innovació permanent en el seu programari de gestió empresarial per a producció i vendes, així com la comercialització de les solucions de Wolters Kluwer en l'àrea laboral, fiscal i comptable, garantint sempre la satisfacció de la seua cartera de clients mitjançant el seu SGC homologat i certificat per *Aenor.

  Per part seua, Vicente Ballester, soci co-fundador de CLAVEi, va comentar que “ens il·lusiona aquesta nova etapa que sens dubte serà molt beneficiosa per als nostres clients. És una aposta pel creixement, secundat pel nostre principal valor; les persones. Un equip compromés i multidisciplinari integrat per grans professionals que treballen posant passió a tot el que fan per a oferir les millors solucions tecnològiques”.

  CLAVEi continuarà reforçant la seua solvència tècnica en el desenvolupament i posada en marxa de solucions pròpies i de tercers, secundat pels fabricants líders del sector en qualitat de Partner de Wolters Kluwer, com a referent en el sector de solucions per a assessories i de recursos humans; PrestaShop com a plataforma líder de comerç electrònic; *Tableau Programari, eina líder d'anàlisi de negoci; i Microsoft, entre altres certificacions i homologacions.

  Pujar