elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut per robar a les seues víctimes al carrer amb una arma blanca a Elx

Detingut per robar a les seues víctimes al carrer amb una arma blanca a Elx
  • L'acusat abordava als vianants per l'esquena i utilitzava la violència per a ficar-los por i fer-se amb un major botí

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 34 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de diversos robatoris amb violència i intimidació ocorreguts en la localitat d'Elx.

El grup 1r d'investigació de la Policia Judicial de la Comissaria d'Elx van iniciar un operatiu especial per a esbrinar l'autoria de diversos robatoris produïts amb violència, que s'havien produït en cadena en els quals l'agressor utilitzava una arma blanca per a amenaçar a les seues víctimes i així aconseguir que li feren lliurament de totes les seues pertinences de valor, no dubtant a ocasionar lesions a les seues víctimes per a fer-se amb un major botí.

El modus operandi utilitzat per a l'execució dels robatoris era similar

Els agents van centrar la investigació sobre una mateixa persona, ja que totes les característiques físiques aportades pels denunciants coincidien i el modus operandi emprat per a realitzar els atracaments era similar. Sempre seguia un mateix patró, l'autor abordava a les seues víctimes per l'esquena, i les amenaçava col·locant-li una arma blanca en el coll, davant el temor ocasionat els perjudicats feien lliurament dels efectes que sol·licitava, normalment diners i telèfons mòbils, també aquests fets tenien un altre nexe en comú, l'agressor una vegada obtenia el seu botí abandonava el lloc en una motocicleta.

Aquesta persona actuava amb gran violència, i en un dels robatoris perpetrats, va accedir a l'interior d'un establiment i va assaltar al propietari, després de produir-se un forcejament entre tots dos, l'agressor no va dubtar a esgrimir la seua arma blanca, ocasionant diversos talls a les mans al perjudicat.

Després d'una laboriosa i complicada investigació, els encarregats del cas van aconseguir identificar la identitat del presumpte agressor. Una vegada amb la certesa que es trobaven davant la persona que havia realitzat els assalts, van procedir immediatament a la seua detenció.

A l'arrestat se li atribueix la seua implicació en tres robatoris amb violència i intimidació, les diligències continuen obertes, i els agents estan realitzant gestions per a esbrinar si aquesta persona estiguera implicada a més en altres robatoris.

El detingut que ja tenien antecedents policials per un fet delictiu de la mateixa índole, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia d'Elx, que va decretar el seu ingrés a la presó.

Pujar