elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut un menor en donar-se a la fugida en una concentració de vehicles tuning a Elx

Detingut un menor en donar-se a la fugida en una concentració de vehicles tuning a Elx
  • La Policia Local va trobar concentrats al carrer Calahorra a unes 200 persones, 60 vehicles i aproximadament 20 motocicletes i ciclomotors

La Policia Local d'Elx va detindre el passat 7 d'agost a un jove de 17 anys després de donar-se a la fugida en una concentració de vehicles tuning al carrer Calahorra, en una zona industrial de la carretera de Crevillent. Pel que sembla aquest fet es venia succeint nombroses vegades amb la celebració de diverses carreres il·legals i molèsties veïnals per soroll, a més d'altres infraccions referides a la seguretat viària i la reunió d'un gran nombre de persones sense respectar les mesures sanitàries.

La Policia Local va ser alertada sobre les dues de la matinada i una dotació es va desplaçar fins al lloc per a comprovar els fets. A l'arribada de la patrulla, els agents van observar concentrats a uns 60 vehicles i aproximadament 20 motocicletes i ciclomotors, podent trobar-se en aqueix moment a unes 200 persones en el lloc.

En el moment de la seua aproximació al lloc, la policia va detectar a un ciclomotor que, amb la matrícula duplicada per a evitar la seua identificació, realitzava virolles envaint els carrils per a tots dos sentits, la qual cosa suposava una conducció temerària i un risc per als presents. La patrulla es va col·locar darrere del conductor i va donar l'alt amb senyals acústics i lluminosos per a la seua detenció, però aquest va fer cas omís donant-se a la fugida.

La persecució va ser coordinada amb altres patrulles i es va aconseguir tancar l'eixida de la zona industrial en la qual es desenvolupava l'esdeveniment. Una vegada que un dels indicatius policials va aconseguir posar-se a l'altura del conductor per a insistir en la seua detenció, el ciclomotor va perdre el control en colpejar el vehicle. Després de caure a terra, l'implicat va eixir a la carrera, i va ser interceptat a pocs metres.

El detingut finalment va ser traslladat a dependències policials i el ciclomotor va ser desplaçat al Depòsit Municipal.

Pujar