10 de juliol de 2020 10/7/20

Detingut a Elx un jove que viatja amb 50 embolcalls de cocaïna per a distribuir

Detingut a Elx un jove que viatja amb 50 embolcalls de cocaïna per a distribuir - (foto 1)

  Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx a un home de nacionalitat espanyola i 22 anys, que transportava 50 embolcalls plàstics de cocaïna. La intervenció va tindre lloc quan un equip de la Unitat de Prevenció i Reacció (O.P.R.) de la Comissaria d'Elx realitzava un dels seus habituals controls de carreteres amb motiu del nivell d'alerta instaurat.

  Durant el dispositiu, el vehicle va ser seleccionat per a entrar en la zona de control i ja en aqueix mateix moment, l'estat de nerviosisme del conductor es va fer patent. Després de realitzar-li diverses preguntes rutinàries, les respostes inconnexes i sense sentit del conductor van alçar les alarmes dels agents, que immediatament li van sol·licitar que baixara del cotxe ja que anaven a realitzar un registre més profund del turisme.

  Res més començar el registre, un dels agents va trobar amagat en un habitacle del vehicle els primers 10 embolcalls i, sospitant que els agents anaven a localitzar la resta de la droga, la qual anava oculta entre unes peces de roba en el maleter, va emprendre la fugida a la desesperada i a la carrera per una via rural adjacent al control.

  Immediatament, dos efectius van eixir després d'ell i van veure com saltava la tanca perimetral d'una finca abandonada i es amagaba en el seu interior. Després de franquejar els agents la mateixa tanca i accedir a la finca, van localitzar al fugit i van procedir a la seua detenció.

  La intervenció va ser duta a terme per agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria d'Elx, els qui després de la detenció d'aquesta persona la van posar a la disposició del Jutjat de guàrdia d'Elx acusat de cometre presumptament un delicte contra la salut pública.

  Pujar