elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dani Escriche seguirà cedit a l'Elx CF i Nino complirà el somni de Primera

Dani Escriche seguirà cedit a l'Elx CF i Nino complirà el somni de Primera
  • El club il·licità i la SD Huesca han acordat ampliar la cessió d'Escriche una temporada més afegint una opció de compra

El nou projecte de l'Elx CF en la seua volta A Primera Divisió va agafant forma. El jove futbolista castellonenc, Dani Escriche, de 22 anys, ha ampliat la seua cessió una temporada més i defensarà la samarreta il·licitana en LaLiga després de l'acord aconseguit amb la SD Huesca.

Malgrat que Pacheta ja no serà el seu entrenador, és amb qui va obtindre el seu millor rendiment en gran part de la temporada passada. Ara, amb el canvi d'entrenador i de màxim accionista, els tècnics franjiverds segueixen apostat per la joventut i la qualitat d'Escriche perquè continue sent una de les peces importants del projecte en la volta a l'elit del futbol espanyol.

D'altra banda, un altre dels futbolistes que segueixen a l'Elx CF és l'etern capità Nino, qui complirà el seu somni de vestir la samarreta de l'equip de la seua vida en Primera Divisió. Com ja va anunciar elperiodic.com just després que aconseguira l'ascens al costat dels seus companys, Nino tenia en el seu contracte una clàusula que li feia renovar automàticament almenys una temporada més en cas de complir aqueix objectiu. En fer-ho, s'ha fet efectiva la clàusula i el veterà davanter tornarà a ser l'ànima, l'experiència i el gol de l'Elx CF en el seu retorn a LaLiga.

Pujar