23 de maig de 2019 23/5/19

La UMH convoca les proves d’admissió de la Jove Orquestra per al curs 2016-2017

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha convocat les proves d’admissió de la Jove Orquestra de la Universitat (JOUMH) per al curs 2016-2017 en les especialitats de fagot, violí, viola, violoncello i contrabaix. Les proves es realitzaran el pròxim dissabte, 17 de setembre, a les 10.00 hores, a l’Escorxador d’Elx i constaran de la interpretació de 2 obres de diferents estils de lliure elecció. Les inscripcions per a les proves s’enviaran fins el pròxim dijous, 15 de setembre, al correu orquestaumh@umh.es, tot indicant les dades personals de l’aspirant i còpia de les obres que s’interpretaran.

També, s’invita a realitzar les proves de les altres especialitats, encara que no hi haja vacants, a tots aquells estudiants de la UMH en qualitat d’invitats a assistir i a treballar en els assajos de la JOUMH per als diferents concerts.

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la UMH es va plantejar la creació d’una orquestra universitària davant de la demanda dels estudiants i del personal amb formació musical. Així, fa tres cursos acadèmics es va iniciar la formació de “La Jove Orquestra