24 d’octubre de 2019 24/10/19

La UMH convoca les proves d’admissió de la Jove Orquestra per al curs 2016-2017

  El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha convocat les proves d’admissió de la Jove Orquestra de la Universitat (JOUMH) per al curs 2016-2017 en les especialitats de fagot, violí, viola, violoncello i contrabaix. Les proves es realitzaran el pròxim dissabte, 17 de setembre, a les 10.00 hores, a l’Escorxador d’Elx i constaran de la interpretació de 2 obres de diferents estils de lliure elecció. Les inscripcions per a les proves s’enviaran fins el pròxim dijous, 15 de setembre, al correu orquestaumh@umh.es, tot indicant les dades personals de l’aspirant i còpia de les obres que s’interpretaran.

  També, s’invita a realitzar les proves de les altres especialitats, encara que no hi haja vacants, a tots aquells estudiants de la UMH en qualitat d’invitats a assistir i a treballar en els assajos de la JOUMH per als diferents concerts.

  El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la UMH es va plantejar la creació d’una orquestra universitària davant de la demanda dels estudiants i del personal amb formació musical. Així, fa tres cursos acadèmics es va iniciar la formació de “La Jove Orquestra

  ocultar
  La UMH convoca les proves d’admissió de la Jove Orquestra per al curs 2016-2017
  Pujar