10 d’abril de 2020 10/4/20

Climent destaca la predisposició del teixit empresarial il·licità per a treballar conjuntament en l'impuls d'un model econòmic sostenible

Climent destaca la predisposició del teixit empresarial il·licità per a treballar conjuntament en l'impuls d'un model econòmic sostenible - (foto 1)
  • El conseller d'Economia Sostenible ha mantingut una reunió amb representants del Cercle Empresarial d'Elx i Comarca (Cedelco)

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat, després de la reunió mantinguda amb representants del Cercle Empresarial d'Elx i Comarca (Cedelco), la "predisposició del teixit empresarial il·licità per a treballar conjuntament en l'impuls d'un model econòmic sostenible".

Aquesta trobada s'ha celebrat amb l'objectiu d'establir línies de treball i col·laboració per a la dinamització del teixit empresarial d'Elx i la comarca.

En aquest sentit, Climent ha subratllat que la reunió ha sigut "molt positiva i s'han abordat molts temes" entre els quals, segons el conseller, han mostrat especial interés pel Pla de Cogeneració en el qual està treballant la conselleria a través d'Ivace Energia, i per les energies renovables i la possibilitat que puga implantar-se l'energia solar fotovoltaica al Parc Empresarial.

Per al conseller, "això significa que volen ser empreses capdavanteres, amb valor afegit, amb responsabilitat social, amb ètica i aqueix és el model pel qual la conselleria està treballant".

Així, el conseller ha destacat el "caràcter sostenible" del món empresarial il·licità, que també s'han interessat per la possibilitat de comptar amb ajudes per a realitzar auditories relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'agenda inclosos en l'Agenda Elx2030.

Així mateix, el titular d'Economia ha traslladat a Cedelco la voluntat de la conselleria de col·laborar en l'impuls de la transformació digital de la indústria i els ha animat a sol·licitar les línies d'ajudes que existeixen sobre innovació i desenvolupament empresarial, com les línies Createc, Digitalitza o Innova, que duu a terme l'Ivace.

Per part seua, el president de Cedelco, Joaquín Pérez, ha valorat la predisposició de la conselleria "per a poder anar treballant en les línies d'actuació exposades" i ha ressaltat que "l'important és que hem iniciat aquesta línia de col·laboració per a la millora de l'empresariat d'Elx i comarca".

Pujar