elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Elperiodic.com compleix quinze anys d'història

Elperiodic.com compleix quinze anys d'història
  • Quinze anys informant-los de l'actualitat més pròxima i fent un periodisme pròxim

Es compleixen 15 anys del naixement d'elperiodic.com, un digital que va nàixer amb la vocació d'informar de l'actualitat més pròxima i que hui celebra un aniversari molt especial amb els milers de lectors en tota la Comunitat Valenciana als qui agraïm la seua fidelitat.

15 anys d'història, més de 630.000 notícies publicades, cinc milions d'imatges immortalitzant moments clau i un centenar de columnistes valorant l'actualitat. Són algunes de les xifres que representen un projecte que va molt més allà del merament informatiu i darrere del qual hi ha un treball humà de gran qualitat i una vocació per informar del que a vostés, els lectors, els preocupa.

Berta Balaguer i Mada Gutiérrez van ser les emprenedores que van decidir impulsar elperiodic.com. Amb una sola edició, a Borriana, la cobertura va anar creixent, passant a tres edicions en 2006 fins a arribar a la vintena en 2008 i, a l'any següent, llançar-se a cobrir l'actualitat de tota la Comunitat Valenciana.

Hui són 120 les edicions en les quals es recullen notícies de política, economia, societat, festes, falles, salut, medi ambient, successos, justícia o esports i l'única fi dels quals és el de mantindre'ls informats de l'actualitat més pròxima.

Els convidem a fer un recorregut gràfic pels diferents formats pels quals ha passat elperiodic.com i els agraïm, de cor, que formen part d'aquest bonic projecte amb vocació de continuar informant-los del que més els preocupa.

MÉS FOTOS
Elperiodic.com compleix quinze anys d'història - (foto 2)
Elperiodic.com compleix quinze anys d'història - (foto 3)
Elperiodic.com compleix quinze anys d'història - (foto 4)
Elperiodic.com compleix quinze anys d'història - (foto 5)
Elperiodic.com compleix quinze anys d'història - (foto 6)
Elperiodic.com compleix quinze anys d'història - (foto 7)
Elperiodic.com compleix quinze anys d'història - (foto 8)
Pujar