Castellano

La Universitat d'Alacant impulsa el grau de Relacions Laborals i Recursos Humans a l'EURLE d'Elda

La Universitat d'Alacant impulsa el grau de Relacions Laborals i Recursos Humans a l'EURLE d'Elda
  • La titulació que s’imparteix a l’escola adscrita de la ciutat eldera presenta índexs d’ocupabilitat del 90%

  • El termini de preinscripció per a aquests estudis localitzats finalitza el divendres 9 de juliol

La Universitat d’Alacant impulsa el grau de Relacions Laborals i Recursos Humans que s’imparteix a l’Escola Universitària de Relacions Laborals d’Elda (EURLE) ja que, segons dades d’anys anteriors, presenta una de les majors taxes d’ocupabilitat dels centres de la Comunitat Valenciana. En concret, l’any següent a la finalització d’aquests estudis, 9 de cada 10 estudiants aconsegueixen un lloc de treball, és a dir, el 90% de l’alumnat.

En el mateix sentit, des de la Universitat d’Alacant i des de la direcció del centre elder promouen la preinscripció en aquests estudis, el termini de la qual finalitza aquest pròxim 9 de juliol i, ateses les circumstàncies especials com a escola adscrita a la UA, requereix únicament d’un 5 de nota mínima per a accedir al grau.

EURLE, escola adscrita a la Universitat d’Alacant, està situada a la ciutat d’Elda i compta amb de mig segle de trajectòria, fet que hi proporciona prestigi i garanties d’èxit no sols gràcies a la qualitat en la formació acadèmica oferida, sinó també pels valors que la sustenten i que són transmesos a l’alumnat.

L’equip docent del centre compta amb una àmplia experiència professional en sectors públics i privats i, gràcies a les condicions del centre, poden proporcionar un tracte personalitzat i una certa adaptabilitat del programa docent on preval l’ensenyament en grups reduïts i s’imparteixen les classes en horari de vesprada.

Eixides professionals

El títol de grau de Relacions Laborals i Recursos Humans dona accés a la professió reglada de graduat social, permet la seua col·legiació i prepara amb solvència a futurs professionals de la gestió i la direcció de recursos humans, especialistes en auditoria laboral, subinspecció de treball i seguretat social, orientació i formació laboral, prevenció de riscos i assessoria a empreses.

En aquests estudis a EURLE s’ofereix una àmplia possibilitat de pràctiques en empreses i una borsa de treball pròpia gràcies a l’acord establert amb tota classe d’empreses tant de la mateixa ciutat d’Elda com de tota la província.

Oferta d’estudis

La Universitat d’Alacant és una de les institucions d’educació superior més completa i diversa del panorama nacional. L’elevat nivell formatiu i investigador que té, amb estudis de grau, màsters i programes de doctorat avalats per una desena de segells de qualitat internacional i prestigiosos investigadors internacionals, al qual s’uneix la notable qualitat ambiental i paisatgística del campus i les instal·lacions, fan de la principal universitat de la província d’Alacant el lloc idoni per formar graduats de qualitat acreditada.

En concret, l’oferta de títols graus es compon de 44 graus i 11 dobles graus, dels quals 5 s’imparteixen amb itinerari propi i 6 mitjançant reconeixement de crèdits, però, a més, la institució acadèmica alacantina ofereix a l’alumnat la possibilitat de cursar 17 dobles graus internacionals amb universitats dels EUA, Alemanya i el Brasil i, amb vista a la seua especialització de futur, 57 màsters oficials i 30 programes de doctorat.

Pujar