24 de gener de 2020 24/1/20

La Seu Universitària d'Elda s'uneix a la commemoració del Dia de les Víctimes de l'Holocaust amb la projecció de "Negació"

La Seu Universitària d'Elda s'uneix a la commemoració del Dia de les Víctimes de l'Holocaust amb la projecció de "Negació" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Seu Universitària d'Elda s'uneix a la commemoració del Dia de les Víctimes de l'Holocaust amb la projecció de "Negació" - (foto 2)

  El 27 de gener és la data fixada per la UNESCO per a commemorar el Dia de les Víctimes de l'Holocaust. Amb aquest motiu, la Seu Universitària d'Elda ha programat la projecció de la pel·lícula Negació, de Mick Jackson (2016), una activitat que s'emmarca en l'activitat Dimecres de Cinema de la seu.

  La projecció tindrà lloc demà dimecres, 10 de gener, a la Fundació Paurides (c/ Cardenal Cisneros, 1. Elda), i serà presentada pel coordinador de l'Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant, Israel Gil.

  La pel·lícula es basa en la història real que va viure el 1996 l'aclamada escriptora i historiadora Deborah Lipstadt (Rachel Weisz), la qual es va veure obligada a plantar cara i lluitar judicialment per demostrar que l'Holocaust realment havia succeït (sense esmentar els supervivents) quan David Irving (Timothy Spall), un conegut negacionista, la denuncia per difamació.

  El 2016 va ser nominada a Millor Film Britànic en els Premis BAFTA.

  ocultar
  La Seu Universitària d'Elda s'uneix a la commemoració del Dia de les Víctimes de l'Holocaust amb la projecció de "Negació"
  Pujar