elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Discoteques fins les 5:00 i amb pista de ball, l'oci nocturn pressiona a la Generalitat

Discoteques fins les 5:00 i amb pista de ball, l'oci nocturn pressiona a la Generalitat
  • Falten deu dies perquè vencen les actuacions restriccions a la Comunitat Valenciana i l'oci nocturn demana que es tinga en compte la bona situació sanitària del territori

Falten deu dies perquè vencen les actuacions restriccions a la Comunitat Valenciana. El descens de la incidència i el nombre de contagis (fa uns dies es va registrar la xifra més baixa de casos en tres mesos) fan presagiar que continuarem amb la "desescalada progressiva" com ja va anunciar el president de la Generalitat, Ximo Puig.

És per això que els sectors més afectats per les restriccions -com és l'oci nocturn- comencen a pressionar perquè se'ls tinga en compte en aquesta previsible reobertura. Des de la Coordinadora Empresarial d'Oci i Hostaleria de la Comunitat Valenciana (CEOH) han demanat aquest dijous que s'amplie l'horari d'obertura de pubs i discoteques mínim fins a les 05.00 hores. Cal recordar que està ara fins les 3:00, el que significaria prolongar l'horari dues hores més. També demanen que l'hostaleria puga obrir fins a la 1:30, mitja hora més.

A més, obren un nou escenari perquè es puga ballar, es puga romandre de peu amb mascareta en els locals, que s'amplie l'aforament al 75%, i que es puga reobrir la pista de ball acotada al 50%.

És per això que reclamen la convocatòria urgent d'una nova reunió de treball entre les patronals del sector i la Conselleria de Sanitat.

Pujar