27 de setembre de 2020 27/9/20

El PP denuncia l'ús “denigrant” de la imatge de Rita Barberá en un cartell d'una discoteca de Madrid

El PP denuncia l'ús “denigrant” de la imatge de Rita Barberá en un cartell d'una discoteca de Madrid - (foto 1)

  El Grup Popular en l'Ajuntament de València ha presentat una moció urgent en el Ple que se celebra aquest matí perquè els regidors del consistori “condemnen en nom de tots els valencians, la vileza de la discoteca” madrilenya que ha fet ús de la imatge de Rita Barberá per a promocionar un dels seus esdeveniments.

  Segons han explicat els populars en un comunicat, el cartell de l'esdeveniment retrata una imatge “absolutament irrespectuosa i grollera de la qual fóra Alcaldessa de València durant 24 anys”, raó per la qual sol·licita que tot l'Ajuntament mostre el seu rebuig davant aquest tipus de situacions.

  En aquest sentit, el portaveu popular, Eusebio Mozó, ha destacat que “la Moció que portarem a aprovació proposem que l'Ajuntament en Ple manifeste un enèrgic rebuig a aquest tipus d'iniciatives que pretenen traure crèdit econòmic o propagandístic mitjançant l'ús de l'insult groller i intentant la més absurda i indecent reificació d'un ésser humà que, en el cas de Rita Barberá, desgraciadament, ja no pot defensar-se d'atacs deplorables contra el seu honor.”

  El cartell que es denuncia, el qual pertanyia a la propaganda del concert del grup ‘Els *Mocetones’, es podia veure la imatge de Rita Barberá en un muntatge on aquesta cap a malabares amb botelles de whisky. Davant la polèmica el concert ha sigut suspès i els integrants del grup han demanat perdó a la família de la qual fóra alcaldessa.

  “No s'anava a parodiar, de cap de les maneres, a la ex Alcaldessa de València ni a cap altre persona públic” expliquen a través d'un comunicat en el seu compte de Facebook. “La publicitat ‘satírica’ que es va crear per al concert sol va ser inclosa entre el nostre xicotet cercle d'amics de Facebook” assenyalen, i afigen que “en cap cas volíem *publicitarlo més enllà del nostre entorn” conclou.

  Pujar