21 de novembre de 2019 21/11/19

La Responsabilitat Social com a Eina de Canvi protagonitza el primer curs d’estiu de la UA a la Seu Universitària de Dénia

  Demà dijous 29 de juny tindrà lloc la inauguració del primer dels Cursos d'Estiu Rafael Altamira que la Universitat d'Alacant ofereix a la Seu Universitària de Dénia. El curs, titulat "La Responsabilitat Social com a Eina de Canvi" és una trobada dirigida per la vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, María José Rodríguez, que es desenvoluparà fins al 30 de juny a les instal·lacions de Baleària (Estació Nàutica, Moll de la Pansa, s/n, Dénia).

  L'acte inaugural tindrà la presència de la vicerectora M. José Rodríguez, Josep Ochoa, director general de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana i Adolfo Utor, president del Grup Baleària i col·laborador de l'esdeveniment.

  Aquest curs té com a objectiu mostrar com els poders públics i les empreses tracten la Responsabilitat Social (RS) des de diferents perspectives, i analitzaran les experiències actuals de grans i mitjanes empreses de la comarca, les polítiques de RS a la Comunitat Valenciana i en la contractació pública, entre d'altres qüestions.

  El programa també tindrà altres ponents destacats com, Sonja Díetz, presidenta de Cercle Empresarial de la Marina Alta, M. José Alonso, magistrada del contenciosoadministratiu i Domingo García, catedràtic d'Ètica Empresarial i Comissionat per al desenvolupament de la RSU de la Universitat Jaume I de Castelló, entre d'altres.

  ocultar
  La Responsabilitat Social com a Eina de Canvi protagonitza el primer curs d’estiu de la UA a la Seu Universitària de Dénia
  Pujar