22 de gener de 2020 22/1/20

La Regidoria d'Esports de Dénia organitza una xerrada sobre marxa nòrdica el 5 d'abril

La Regidoria d'Esports de Dénia organitza una xerrada sobre marxa nòrdica el 5 d'abril - (foto 1)

  La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia ha organitzat la xerrada-col·loqui sobre caminada nòrdica “Eina de benestar, exercici i esport de platja i muntanya”, dirigida a tots aquells interessats en conéixer més sobre aquest tipus d'activitat de resistència i exercici a l'aire lliure que consisteix a caminar amb impuls de bastons similars als utilitzats en l'esquí.

  L’acte, que compta amb la col·laboració de la Fundació Baleària, se celebrarà el divendres, 5 d'abril, a les 20 hores a la Casa de la Paraula (Estació Marítima de Baleària) i serà gratuït. Comptarà amb la intervenció del metge i instructor de marxa nòrdica, Xavier Marí, president de l'Associació de Balnearis Valencians i director del Balneari de Montanejos; i de Carles Ferris, president de la Federació d'Esports de Muntanya de la Comunitat Valenciana.

  Segons el regidor de l'àrea, Vicent Crespo, s'ha organitzat amb l'objectiu de “donar a conéixer la tècnica i l'essència d'aquesta activitat esportiva per a totes les edats que recupera l'atractiu i el plaer per caminar i reporta múltiples beneficis mentals i físics”. Per això, anima a tots els interessats del món de l'esport i de la salut a assistir al col·loqui.

   

  ocultar
  La Regidoria d'Esports de Dénia organitza una xerrada sobre marxa nòrdica el 5 d'abril
  Pujar