5 de juny de 2020 5/6/20

Les obres de tancament del Bosc de Diana comencen la setmana vinent

Les obres de tancament del Bosc de Diana comencen la setmana vinent - (foto 1)

    La pròxima setmana s’inicien les obres per a emmurallar perimetralment i millorar el tancament del Bosc de Diana amb l'objectiu de protegir i garantir la seguretat de la zona, així com salvaguardar les futures accions del projecte d'adequació del parc.

    L'actuació contempla la construcció d'un mur de 172 metres en la zona de Joan Fuster, des del cantó de Sant Joan fins al del camí dels Lladres. El projecte també inclou la substitució de la tanca metàl·lica en mal estat que es troba sobre el mur de la zona adjacent al camí de Sant Joan. Pel que fa a l'àrea del parc front al camí dels Lladres, s'ha descartat qualsevol activitat de millora donat que el tancament existent es troba en bones condicions.

    El projecte de construcció i remodelació, el termini del qual d'execució previst es de 2 mesos, té un pressupost de 33.340.09 euros, i ha estat adjudicat a l'empresa local Francisco Luis Pérez Ramos SL.

    Una vegada finalitzades les obres, està prevista l'adequació dels camins interiors del parc, el sistema de reg i la instal·lació elèctrica. Segons ha detallat el regidor de Parcs i Jardins, Josep Crespo, aquests treballs “estan emmarcats en la promesa de l'executiu de posar en valor el Bosc de Diana, perquè tota la ciutadania puga gaudir d'aquesta magnífica zona verda”. Tanmateix, ha avançat l'edil, “des de la regidoria s'està planificant la plantació d'arbres en el passeig del Saladar, en zones pròximes als col·legis i en molts altres punts de Dénia que manquen d'arbrat”.

    Pujar