22 de gener de 2020 22/1/20

Dénia celebra el Dia Mundial de les Aus amb dos jornades ornitològiques

Dénia celebra el Dia Mundial de les Aus amb dos jornades ornitològiques - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Dénia celebra el Dia Mundial de les Aus amb dos jornades ornitològiques - (foto 2)

  Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Aus (3 d'octubre), la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic i l'empresa mediambiental Magic&Nature han organitzat els dies 30 de setembre i 1 d'octubre dues jornades ornitològiques gratuïtes. L'activitat està destinada a participants de totes les edats que vulguen introduir-se en el coneixement i cura de les aus.

  El dissabte 30 de setembre, a les 8.30 hores, s'eixirà des de Torrecremada cap al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva, on s'oferirà una ruta ornitològica per a iniciar-se en el món de l'observació d'aus aquàtiques i una sessió d'anellament científic, a càrrec del doctor ornitòleg Francisco Atiénzar. L'activitat finalitzarà al voltant del migdia amb un pícnic per als assistents.

  La sessió de la vesprada tindrà com a escenari el Centre d'Interpretació del Parc Natural del Montgó, en el Bosc de Diana, amb una mini fira de tallers mediambientals, des de les 17 hores, amb berenar per als participants.
  El diumenge 1 d'octubre es realitzarà una eixida en catamarà per a l'observació d'aus marines per la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni. La ruta començarà a les 9.30 hores i es perllongarà fins a les 11 hores.

  La finalitat de les activitats és aprofitar la proximitat del Dia Mundial de les Aus per a conscienciar sobre la funció fonamental que desenvolupa l'avifauna en el nostre ecosistema i la necessitat de conservar-la i protegir-la.
  Les places són limitades, per la qual cosa es requereix inscripció prèvia enviant un correu amb les dades personals a magicandnature16@gmail.com

  ocultar
  Dénia celebra el Dia Mundial de les Aus amb dos jornades ornitològiques
  Pujar