27 de gener de 2020 27/1/20

David, Guillermo i Sergio dominen amb mà de ferro la Lliga 2 Caixa Popular d'Escala i Corda

David, Guillermo i Sergio dominen amb mà de ferro la Lliga 2 Caixa Popular d'Escala i Corda - (foto 1)

  La fase regular de la Lliga 2 Caixa Popular d'Escala i Corda afronta la seua recta final amb la disputa durant aquesta setmana de dos de les seues últimes partides als trinquets de Sueca i Dènia, dos duels que serviran per clarificar els creuaments de la ronda de semifinals, fase per a la qual ja tenen assegurada tres equips una plaça, mentre que l'últim bitllet serà per al trio liderat per Julio o per al de Jesús.

  Precisament, el trio compost per Jesús, Rafa i Edu va completar la seua participació en la fase regular de la Lliga 2 el passat dimecres al trinquet de Vila-real, on van caure derrotat pel resultat de 45 per 60 a mans del trio de Carlos, Àlex Olivas i Adrià. Aquesta derrota deixa la seua classificació en mans del trio format per Julio, Javi Font i Pablo Salvador que sumant un únic punt en les dos partides que els resten de la fase de grups s'assegurarien el pas a la fase final.

  Pel que fa a la part alta de la classificació està dominada pel trio de David, Guillermo i Sergio que sumen 8 punts desprès de la disputa de tres partides, pel que es mantenen com l'únic equip invicte de la competició. Concretament, la classificació de la Lliga 2 Caixa Popular desprès de la disputa de les primeres set partides és la següent:

  1º - David CPV Algimia - Guillermo CPV Massamagrell - Sergio CPV Faura - 8 pts – 3 partides
  2º - Marti I CPV Faura - Alex Alandes CPV Marquesat - Fernando CPV Marquesat - 4 pts – 3 partides
  3º - Carlos CPV Massalfassar - Álex Olivas CPV Quart Valls - Adrià CPV Almussafes - 4 pts – 2 partides
  4º - Jesús S. CPV Baronia - Rafa CPV Massalfassar - Edu CPV Llíria - 3 pts – 4 partides
  5º - Julio CPV Alginet - Javi F. CPV Baronia - Pablo S. CPV Borbotó - 2 pts – 2 partides

  Per la seua part, les últimes tres partides de la fase regular són les següents:

  - 27/04/18 – Trinquet de Sueca – Carlos, Àlex O. i Adrià contra Martí I, Àlex A. i Nando
  - 29/04/2018 – Trinquet de Dènia – David, Guillermo i Sergio contra Julio, Javi i Pablo
  - 02/05/18 – Trinquet de Vila-real – Julio, Javi i Pablo contra Carlos, Àlex O. i Adrià

  La competició en la Lliga Promeses Caixa Popular tampoc descansarà durant aquesta setmana, ja que el dijous el trinquet de Pelayo acollirà el duel que enfrontarà al trio integrat per Yago, Natxo i Lluis front al conjunt de Àlex Tur, Hilari, i Àlex Catalan.

  A més, la Lliga Promeses ja coneix els quatre equips que disputaran les semifinals del torneig, pel que únicament falta per decidir els creuaments. Una de les lluites més vibrants serà la que protagonitzarà el trio d'Àlex Tur, Hilari i Àlex Catalan que suma 5 punts e intentarà arribar als 8 punts que té la formació d'Andrés, Santacreu i Isaac que són els líders de la competició desprès d'haver disputat les seues quatre partides de la fase regular.

   

  Pujar