22 de gener de 2021 22/1/21

Comença el cicle de conferències sobre assistència a la dependència

Comença el cicle de conferències sobre assistència a la dependència - (foto 1)

  La Seu Universitària de Dénia oferirà durant els mesos de novembre i desembre un cicle de conferències dedicat a l'assistència a la dependència. Amb aquest cicle, la Seu Universitària pretén posar en marxa un conjunt d'iniciatives encaminades a la professionalització i la millora en l'atenció d'aquest sector, considerat fonamental de gran importància per al futur socioeconòmic de la ciutat de Dénia.

  El cicle començarà demà dimarts 21 de novembre, a les 16:00 hores, amb la xarrada titulada "La prevención e identificación de la demencia" impartida per Manuel Lillo, professor del Departament de Psicologia de la Salut.

  El dimarts 28 de novembre, les 16:00 hores, tindrà lloc la segona de les ponències, que tractarà la "Prevención de violencia de género, el papel del asistente a la dependencia" a càrrec d'Ana María Rosser, professora del Departament de Comunicació i Psicologia Social i María Concepción Torres, professora del Departament de Dret Constitucional.

  "Hábitos saludables para un envejecimiento activo y saludable" a càrrec de Manuel Lillo, professor del Departament de Psicologia de la Salut, serà la tercera proposta programada per al dimecres 13 de desembre, a les 16:00 hores.

  El cicle acabarà amb la conferència impartida per la professora María Isabel Sospedra, professora del Departament d'Infermeria, amb la xarrada dedicada als "Trastornos de la conducta alimentaria en adultos mayores" el dimecres 20 de desembre, a les 16:00 hores.

  Totes les sessions d'aquest cicle tindran lloc a la Seu Universitària de Dénia (Av. Joan Fuster, 44).

  Pujar