25 d’octubre de 2020 25/10/20

La campanya “Recicla els teus aparells” arriba a Dénia

La campanya “Recicla els teus aparells” arriba a Dénia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La campanya “Recicla els teus aparells” arriba a Dénia - (foto 2)
  La campanya “Recicla els teus aparells” arriba a Dénia - (foto 3)

  Divendres que ve, 22 de setembre, arriba a Dénia “Recicla els teus aparells”, una campanya impulsada per la Generalitat Valenciana amb l'objectiu de conscienciar a la població sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics.

  Un equip d'informadors, identificats amb la imatge de la campanya, recorrerà la localitat amb bicicleta amb remolc per a informar i arreplegar tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20cm en desús que els veïns tinguen en les seues llars. En aquest sentit, es pretén evitar que els aparells acaben en els contenidors convencionals amb l'alt grau de contaminació que açò comporta.

  Amb la finalitat d'incentivar la participació entre els ciutadans, es lliuraran premis in situ a tots els veïns que dipositen els seus aparells en els remolcs, a més de sortejar un Ipad Mini 4 a través de la pàgina de Facebook @reciclatusaparatos.

  La campanya ha sigut impulsada per la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector, i ja s'ha desenvolupat amb èxit en altres municipis de la Comunitat Valenciana. Com a dada, en la seua primera edició, celebrada l'any passat, es van arreplegar més de 3 tones de RAEEs.

  El regidor de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Crespo, ha aplaudit la iniciativa i anima als ciutadans de Dénia a participar, ja que “tots eixim guanyant, contribuint a millorar el nostre present i futur mediambiental”.

  Pujar