elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La DANA posa en alerta taronja a Castelló aquest dimecres per intenses tempestes

La DANA posa en alerta taronja a Castelló aquest dimecres per intenses tempestes
  • En la resta de la Comunitat Valenciana també està activada l'alerta encara que les pluges s'esperen més febles

La DANA continua en la Comunitat Valenciana provocant fortes pluges i tempestes en tot el territori. Això ha provocat que s'activen totes les alertes a Castelló, València i Alacant i s'espera que la jornada d'avui siga la més complicada.

La província castellonenca presenta alerta taronja per risc important de tempesta en el litoral i la resta del territori alerta groga per precipitacions i per vent en la costa amb ones que podrien aconseguir els tres metres d'altura. Les tempestes podran ser localment fortes en l'extrem nord litoral i es podran estendre a zones pròximes.

Quant a la valenciana i l'alacantina les pluges seran més febles, encara que cal continuar extremant la precaució perquè presenta alerta groga per precipitacions intentes. En la zona litoral del cap de la Nau a Alacant podran ser pluges localment fortes que pot ser que s'estenguen a zones pròximes.

Les temperatures continuaran sent baixes com en la jornada d'ahir. Castelló oscil·larà entre els 17 °C i els 25 °C, València presentarà una mínima de 18 °C i una màxima de 24 °C i a Alacant seran una mica més altes amb 19 °C i 27 °C.

Per tant, la Comunitat presenta uns cels coberts de núvols amb ruixats més abundants en zones litorals, preferentment entre el cap de la Nau i l'extrem nord de Castelló. Les temperatures seran fredes.

A partir de demà dijous 23 de setembre s'espera que les tempestes comencen a afeblir-se, encara que seguirà present l'alerta groga en tot el territori, més accentuada a la província de Castelló per pluges, tempestes i onatge.

Pujar