4 de desembre de 2020 4/12/20

El PP culpa a la fragmentació del centre dreta de la seua desfeta històrica

El PP culpa a la fragmentació del centre dreta de la seua desfeta històrica - (foto 1)
  • Els populars valencians no perden l'esperança i centren els seus esforços en la campanya de les municipals

En la seu del PP valencià es viuen moments tibants després del resultat electoral que ha relegat al populars a la segona posició amb 66 escons, la major derrota dels populars en la seua història.

Poques alegries ha mostrat la número u al Congrés per València, Belén Hoyo, a l'hora de valorar els resultats del Partit Popular. La responsable ha reconegut que el final no és el que esperaven des del partit i ha admés que no són "bons resultats i no estem satisfets".

La dirigent popular ha atribuït el fatal desenllaç a la "fragmentació del centre dreta". Els tres partits de dretes, assegura, han obtingut més vots, però no han sigut suficients ja que l'esquerra ha aconseguit més escons i aqueixa divisió ha catapultat en la seua opinió una vegada més a Pedro Sánchez a la Moncloa . "Això ho hem avisat i advertit durant tota la campanya des del PP", ha lamentat.

Segons Hoyo, en aquests moments el primordial és treballar per a fer "la millor oposició possible, constructiva però contundent". Amb la vista posada en les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, des del PP no perden del tot l'esperança i es plantegen com a objectiu primordial "intentar unir el vot entorn del PP" per a evitar una altra desunió del centre dreta als ajuntaments.

Pujar