elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CullerArts rep 45.000 euros de l'Institut Valencià de Cultura

CullerArts rep 45.000 euros de l'Institut Valencià de Cultura

  L'Ajuntament de Cullera ha rebut vora 45.000 euros de l'Institut Valencià de Cultura (IVC) en concepte d'ajudes econòmiques per al foment de les activitats musicals al llarg d'este 2020.

  Concretament, l'IVC ha atorgat al consistori cullerenc en la modalitat de cursos, concursos i congressos la quantitat màxima de 15.000 euros per l'organització del II Concurs Internacional de Violí que va tindre lloc el passat mes de setembre.

  Cal recordar que este concurs que en només dos edicions ha assolit un gran prestigi entre jóvens violinistes d'arreu del món, forma part de les activitats que desenvolupa el festival CullerArts.

  D'altra banda, en la modalitat de festivals, cicles i esdeveniments commemoratius el festival CullerArts ha rebut la quantitat de 29.901 euros pel desenvolupament del II Festival Internacional de Música “CullerArts” el qual ha comprés la major part de la programació musical municipal d'enguany mitjançant l'organització de diversos concerts que han contribuït  a fer del calendari de cites musicals cullerenc un dels més importants de la Comunitat Valenciana.

  El regidor d'Activitats Musicals de Cullera, Juan Carlos Alandete, ha posat en relleu que ajudes com les de l'Institut Valencià de Cultura «són fonamentals» perquè ciutats com Cullera puguen gaudir a hores d'ara del que considera «una de les programacions musicals més ambicioses de la Comunitat Valenciana i d'Espanya».

  Pujar