elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera registra rècord d’ocupació hotelera durant el pont de Sant Josep

Cullera registra rècord d’ocupació hotelera durant el pont de Sant Josep
  • La localitat supera les expectatives i aconsegueix un 90% de pernoctacions

  • Visitants de Madrid, de Castella-la Manxa i de la Comunitat Valenciana trien Cullera per a passar la setmana de Falles

MÉS FOTOS
Cullera registra rècord d’ocupació hotelera durant el pont de Sant Josep - (foto 2)
Cullera registra rècord d’ocupació hotelera durant el pont de Sant Josep - (foto 3)
Cullera registra rècord d’ocupació hotelera durant el pont de Sant Josep - (foto 4)
Cullera registra rècord d’ocupació hotelera durant el pont de Sant Josep - (foto 5)
Cullera registra rècord d’ocupació hotelera durant el pont de Sant Josep - (foto 6)
Cullera registra rècord d’ocupació hotelera durant el pont de Sant Josep - (foto 7)

Nou impuls per al sector turístic de Cullera. El pont de San José ha deixat molt bon sabor de boca en la localitat amb xifres d'ocupació rècord.

Durant el divendres i el dissabte els establiments hotelers de la capital turística de la Ribera van superar el 90% de pernoctacions. El diumenge les xifres es van aproximar al 70% i el dilluns, encara que les estades en hotels i apartahotels van disminuir, els hostals han continuat plens al 100%.

«Els establiments hotelers i hostalers de Cullera han penjat el cartell de complet aquests dies. Aquestes magnífiques dades sens dubte auguren una molt bona Setmana Santa», ha assegurat l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor.

Xifres d'ocupació

En concret, les xifres d'ocupació del dissabte 18 de març es van situar als hotels en un 98,21%, en els apartahotels, en un 90% i els habitatges turístics van registrar un 71,79% d'ocupació mentre que els hostals i pensions van penjar el cartell de complet amb el 100%.

El diumenge 19 de març, les dades mostren una ocupació dels hotels d'un 82,01%, els apartahotels d'un 70%, els habitatges turístics, un 51,41% i hostals i pensions tornen a estar plens al 100%.

Quant al divendres 17 de març, les dades ja anticipaven el rècord d'ocupació que es donaria els dies centrals de la festa fallera amb un 78,27% d'ocupació als hotels, un 85% en els apartahotels, un 51,41% d'ocupació en els habitatges turístics i uns hostals i pensions que ja registraven el divendres xifres del 100%.

Madrilenys, els visitants més nombrosos a Cullera

La major part dels visitants que han triat Cullera per a viure les falles han sigut madrilenys seguits dels residents a Castella-la Manxa i dels valencians en tercer lloc.

En quarta posició destaca l'elevat nombre de turistes de nacionalitat francesa que han viscut les festes falleres en el municipi de la Ribera.

Reserves completes i serveis triplicats en l'hostaleria

El sector hostaler també ha registrat unes xifres excel·lents. Animats pel bon temps i pel gran ambient festiu que s'ha respirat aquests dies pels carrers de Cullera amb les mascletaes, els passacarrers i l'ofrena, entre altres actes fallers; els restaurants, bars i cafeteries de la localitat han completat les reserves i fins i tot han triplicat taules en alguns serveis.

Pujar