3 de desembre de 2020 3/12/20

Cullera, protagonista en el nou anunci de l'aerolínia holandesa KLM

Cullera, protagonista en el nou anunci de l'aerolínia holandesa KLM - (foto 1)
  • Una nova gran firma internacional es fixa en un restaurant i paratge de la ciutat turística per a rodar un espot promocional

Cullera torna a ser protagonista d'un espot publicitari, esta vegada amb repercussió internacional. L'aerolínia holandesa KLM-Royal Dutch Airlines, un dels operadors més importants del món, acaba de llançar el seu nou vídeo promocional titulat 'Visca València'. En ell, fixa els seus ulls en la província i els seus atractius turístics, entre ells la paella valenciana i el cultiu de l'arròs en el parc natural de l'Albufera.

El restaurant Casa Salvador de Cullera i el marc incomparable del llac de l'Estany són l'escenari escollit per la firma per a parlar de l'elaboració tradicional del plat internacionalment conegut.

En l'anunci, el pare de la gastronomia valenciana, el cullerenc Salvador Gascón, explica els secrets de la recepta. «És una autèntica vianda per als estrangers», afirma el mestre cuiner.

L'escena es completa amb imatges del paratge natural de l'Estany en les quals poden vore's les seues tradicionals pesqueres. «Este és un lloc deliciós per a escapar de la ciutat», diu la locució en anglés. «I, naturalment, no es poden perdre la paella original feta allí», continua.

La producció audiovisual també es fixa en l'Arròs Senyorial, que es conrea exclusivament a Cullera. De fet, és l'única marca del cereal pròpia del municipi, tot un senyal d'identitat de la gastronomia cullerenca i de la cultura arrossera.

KLM és la principal línia aèria dels Països Baixos i vola per tot el planeta. La repercussió de les seues accions promocionals és àmplia i açò suposa un nou suport per a la promoció turística de la ciutat, valora des del consistori el regidor responsable de Turisme, Javier Cantos.

«És important que se'ns visibilitze internacionalment i que la marca es relacione amb el turisme gastronòmic de qualitat, que és un dels objectius en els quals estem treballant des del govern local», ha insistit. «A més, el fet que un líder d'opinió en la indústria turística mundial com KLM prescriga Cullera com a destinació, reforça la nostra marca i ajuda a posicionar-nos millor en el mercat europeu», manté.

Així mateix, Cantos es congratula pel fet que la ciutat turística compte amb la figura de Salvador Gascón, «que és en si mateix tot un atractiu turístic d'alt valor afegit per a Cullera».

Imant per a les grans firmes

Cullera s'ha revelat en els últims anys com un dels escenaris favorits per a grans firmes internacionals a l'hora de rodar els seus anuncis. Recentment, IKEA filmava en la platja un dels seus últims espots promocionals que s'ha pogut vore en totes les televisions del país. Altres marques com l'automobilística Peugeot o la cervesa nord-americana Miller Lite també han escollit la ciutat com a localització dels seus anuncis.

Pujar