elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera dóna este dimarts l'eixida a la quarta etapa de la Vuelta

Cullera dóna este dimarts l'eixida a la quarta etapa de la Vuelta
  • El públic podrà gaudir des de les 10 del matí del gran desplegament previ que realitzarà la serp multicolor

MÉS FOTOS
Cullera dóna este dimarts l'eixida a la quarta etapa de la Vuelta - (foto 2)

Cullera acull este dimarts, 27 d'agost, l'eixida de la quarta etapa de la Vuelta, la prova ciclista més important d'Espanya que reunix les principals figures mundials d'este esport. El públic podrà gaudir des de primeres hores del matí de l'espectacular muntatge que porta aparellat la carrera.

A partir de les 10 hores s'iniciaran les activitats en la zona de l'avinguda Enrique Chulio. Els 22 equips i els patrocinadors de l'esdeveniment faran un ampli desplegament per a animar els prolegòmens de l'eixida, programada per a les 13.15 hores en el tram final de la Diagonal del País Valencià. Hi haurà una fan zone, caravana publicitària i activitats per als més xicotets.

Els aficionats podran estar prop dels ciclistes, participar en les diferents accions que duran a terme l'organització i els patrocinadors i viure de ple l'ambient d'una de les competicions més importants del món.

L'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, participarà en la prèvia de l'eixida d'etapa i rebrà  diferents personalitats que acudixen a la ciutat per a prestar el seu suport a la Vuelta. A partir de les 11.15 hores, el primer edil serà també l'encarregat de saludareEls 130 agents que componen el grup de Trànsit de la Guàrdia Civil.

Mayor ha destacat que el retorn de la Vuelta a Cullera després de dècades d'absència suposa «un important atractiu esportiu i turístic» per a la ciutat, a més d'«una excel·lent promoció de la marca Visit Cullera».

La prova es vorà en 190 països i compta amb una audiència potencial de 400 milions d'espectadors. Les càmeres de televisió mostraran imatges dels espais més emblemàtics de Cullera, com les seues platges, el Castell o el Far. A més, la retransmissió proporcionarà informació turística sobre el municipi.

Recorregut

L'eixida tindrà lloc des del Parc Urbà de Sant Antoni (Diagonal del País Valencià) i durant 11 quilòmetres realitzarà una marxa neutralitzada per la zona de Sant Antoni, el Racó, Los Olivos, Far, Dosser i el Segon Coll. Des d'allí accedirà al nucli urbà de nou a través de la CV-502 i pel carrer Sueca arribarà fins al Pont de Ferro. Serà després de creuar este històric aqüeducte quan es llançarà la carrera en direcció a la localitat de Favara.

Pujar