elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera, el destí de moda durante aquest estiu

Cullera, el destí de moda durante aquest estiu
  • La localitat tanca el mes de juliol amb unes xifres d'ocupació excel·lents per damunt del 90% i preveu un agost de rècord

  • Marí: «Superarem els valors registrat en 2022»

MÉS FOTOS
Cullera, el destí de moda durante aquest estiu - (foto 2)
Cullera, el destí de moda durante aquest estiu - (foto 3)
Cullera, el destí de moda durante aquest estiu - (foto 4)

Es preveia un estiu bo i així està sent. L'ocupació turística a Cullera ha tancat el mes de juliol amb unes xifres excel·lents. La mitjana de pernoctacions en la localitat costanera s'ha situat per damunt del 90% entre setmana, mentre que durant els caps de setmana s'ha penjat el cartell de complet.

«Arranquem la temporada amb molta força i optimisme ja que durant els diferents ponts que va haver-hi abans d'estiu, Falles, Pasqua i el pont de maig, aconseguim xifres rècord respecte als últims 10 anys. Una tendència en positiu que s'està mantenint aquest estiu i de la qual estem molt satisfets», ha manifestat la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cullera, Débora Marí. «Superarem els valors registrats en 2022», ha afegit.

Segons les dades aportades des de la regidoria de Turisme, l'ocupació dels apartaments turístics durant el mes passat s'ha situat per damunt del 90% als hotels, aparta-hotels i pensions, sent del 100% durant els caps de setmana; mentre que en el cas dels apartaments turístics, l'ocupació ha sigut del 80%.

Unes xifres que confirmen la consolidació de Cullera com un clar referent turístic de la Comunitat Valenciana, a més d'un dels destins més importants del territori nacional.

Es demostra a més la fidelitat dels visitants que habitualment trien Cullera com a destí vacacional, en aquest cas parlem de la Comunitat Valenciana, de Madrid i de les dues Castelles: Castella-la Manxa i Castella i Lleó. Respecte al turisme internacional es confirma també que França és el principal mercat de la ciutat, seguit d'Alemanya i del Regne Unit.

«És sobretot ara en temporada estival quan recollim els fruits de l'intens treball de promoció de la ciutat que realitzem durant tot l'any amb l'assistència a les fires i esdeveniments turístics més importants tant a nivell nacional com internacional», ha afegit Marí.

Balanç molt positiu en el sector hostaler

El mes de juliol també llança dades positives per al sector hostaler del municipi. L'afluència de visitants i turistes s'ha notat en els bars, cafeteries i restaurants de Cullera sobretot durant els caps de setmana, quan s'han arribat a triplicar els serveis per a poder atendre a tota la demanda de clients.

Una gran oferta i les millors platges

Si per alguna cosa destaca Cullera és per la gran oferta turística, gastronòmica i cultural que ofereix a turistes i visitants.

Esdeveniments com el festival Zevra, el Certamen de Bandes de Música de Cinema, el festival Òpera Open-Air CullerArts i el Medusa, juntament amb les infinites rutes turístiques i culturals que es poden realitzar en la localitat, la programació de ‘Les nits al Castell’, així com una variada i rica oferta gastronòmica, converteixen a Cullera en la destinació perfecta per a passar uns dies de vacances.

Tot això sense oblidar l'excel·lència de les seues platges. Cullera ha revalidat enguany el seu lideratge com a destinació turística de qualitat en rebre de nou huit banderes blaves per a les seues platges de Sant Antoni, el Dosser, el Racó, el Faro, Los Olivos, Cap Blac, Escollera i Marenyet-l’Illa .

D'aquesta manera la localitat torna a liderar el rànquing de la província de València i continua sent el segon municipi de la Comunitat Valenciana amb més platges distingides.

Pujar