elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els comerços de Cullera repartiran més de 4.000 € en premis aquest Nadal

Els comerços de Cullera repartiran més de 4.000 € en premis aquest Nadal
  • ACECU ha organitzat diversos concursos i sortejos per promoure les compres al comerç local

  • També se celebraran activitats infantils per als xiquets

MÉS FOTOS
Els comerços de Cullera repartiran més de 4.000 € en premis aquest Nadal - (foto 2)
Els comerços de Cullera repartiran més de 4.000 € en premis aquest Nadal - (foto 3)

Un Nadal més, comprar als comerços de Cullera tindrà premi. L'Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) repartirà 4.150 € en diferents concursos i sorteigs que ha organitzat. Amb el lema “ACECU et porta el Nadal” s’ha dissenyat una intensa campanya comercial i d’oci per promoure les compres en el xicotet comerç de Cullera.

El major import en premis serà el Sorteig de Nadal, en el qual se sortejaran dos premis de 1.500 €. Per participar cal comprar en 4 comerços diferents d’ACECU, entre el 5 de desembre i el 6 de gener.

L’associació també vol promoure que les tendes engalanen els seus aparadors aquest Nadal, per això un any més es tornarà a celebrar el Concurs d'Aparadors, dirigit als comerciants d’ACECU i en el qual hi haurà tres premis de 300 €, 200 € i 100 €.

I perquè els veïns de Cullera s’animen també a decorar les seues façanes, tindrà lloc el popular Concurs de Balcons Nadalencs, que enguany celebra la seva quinta edició i en el qual es repartiran tres premis de 200 €, 100 € i 100 €.

Quant als sortejos, el dia 24 de desembre, quan el Pare Noel arribe a Cullera, entre totes les cartes repartides per ACECU que hagen escrit els xiquets, se sortejaran 3 premis de 50 €. Tots aquests premis només es podran gastar en els comerços adherits a ACECU. La informació, les bases i les inscripcions a aquests concursos es poden trobar en les xarxes socials d’ACECU o en el web www.acecu.es.

Activitats infantils

A més a més, ACECU ha organitzat dos torneigs infantils d’escacs per als dies 11 i 18 de desembre, així com l’actuació de la Coral Stella Maris el 16 de desembre al Passeig Dr Alemany.

D’altra banda, els dissabtes 17 i 24 de desembre diversos elfos recorreran els diferents barris de Cullera repartint les cartes de Nadal d’ACECU perquè els xiquets escriguen al Pare Noel. Els elfos també informaran de l’arribada del Pare Noel al Mercat de Cullera, que serà el dia 24, a les 12.30 hores.

Així mateix, els dies 27 i, 29 de desembre se celebraran activitats infantils en la Plaça Andrés Piles i els dies 28 i 30 de desembre al C/ Pintor Ferrer Cabrera (Sant Antoni), de 12h a 14h tots els dies. Els xiquets podran escoltar conta-contes i també hi haurà pinta-cares i un espectacle de globoflèxia.

El president d’ACECU, José Luis Albiñana, destaca que des de l’associació “s’ha fet un gran esforç econòmic i humà per oferir als veïns de Cullera un atractiu programa d’activitats i animar-los a que facen les seues compres nadalenques en els xicotets comerços del poble”. I és que, segons remarca Albiñana, “el Nadal és la campanya comercial més important de l’any per a nosaltres, per això volem conscienciar a la gent perquè donen suport a l’economia local”.

Totes aquestes iniciatives compten amb el suport econòmic de les regidories de Comerç i Festes de l'Ajuntament de Cullera.

Pujar