elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vora 800 crevillentins i crevillentines s’han inscrit a les Primàries de Compromís per escollir els representants autonòmics

Vora 800 crevillentins i crevillentines s’han inscrit a les Primàries de Compromís per escollir els representants autonòmics
  • Les votacions s'efectuaran del 8 al 10 de febrer en línia i presencialment este dissabte, dia 11 de febrer.

MÉS FOTOS
Vora 800 crevillentins i crevillentines s’han inscrit a les Primàries de Compromís per escollir els representants autonòmics - (foto 2)
Vora 800 crevillentins i crevillentines s’han inscrit a les Primàries de Compromís per escollir els representants autonòmics - (foto 3)
Vora 800 crevillentins i crevillentines s’han inscrit a les Primàries de Compromís per escollir els representants autonòmics - (foto 4)

Hui, 8 de març, comencen les votacions a les Primàries de Compromís per escollir els representants autonòmics. Un procés obert en el qual s’han inscrit més de 42.000 participants en total, sent vora 800 els respectius a Crevillent.

El procés de votació tindrà una durada de 4 dies: del 8 al 10 de febrer es podrà votar online a la web https://primaries.compromis.net/ i este dissabte, dia 11, la votació serà presencial a la seu electoral de Compromís per Crevillent, situada en l’Avinguda de Madrid, nº 31A.

Des de Compromís per Crevillent, es vol recordar que per poder votar la llista de la circumscripció d’Alacant, s’hauran d’afegir com a mínim 6 persones, sent aquesta llista paritària. En cas de no ser així, el vot serà nul.

Així mateix, si hagueren persones que no tingueren ordinador o accés a internet i vulguen fer el vot online o que tingueren dificultats digitals, es posen a disposició les següents vies de contacte per poder resoldre qualsevol dubte o fer servir un ordinador:

Telèfon i whatsapp: 747 467 037

Telèfon: 96 540 15 26 ext. 229

Presencial: de 8:30h a 14:00h al despatx del Grup Municipal (c/ Major, nº 15)

Segons Virginia Moriel, portaveu de Compromís per Crevillent, “a Compromís tenim la sort de poder ser partícips de la confecció de la llista de les persones que donaran la cara per nosaltres els propers 4 anys. Hem tingut una gran acollida a l’hora de fer les inscripcions i animem a la gent a que puga concloure este tràmit, fent la votació del 8 a 11 de febrer”.

“Des del col·lectiu de Crevillent volem desitjar la màxima sort a totes i tots els candidats que es presenten a les primàries i com no, els volem agrair la seua implicació i compromís per continuar treballant dia rere dia pels veïns i veïnes de Crevillent”.

 

Pujar