elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“T'esperem a casa”, la nova campanya de Crevillent per a promoure el turisme de proximitat

“T'esperem a casa”, la nova campanya de Crevillent per a promoure el turisme de proximitat
  • La Regidoria de Turisme ha presentat aquest matí una campanya per a promocionar la localitat com una destinació segura i amb grans atractius turístics com el Parc Natural “El Hondo” i la Serra de Crevillent

MÉS FOTOS
“T'esperem a casa”, la nova campanya de Crevillent per a promoure el turisme de proximitat - (foto 2)

L'Ajuntament de Crevillent ha presentat aquest matí en la Comissió de Turisme la campanya “T'esperem a casa”, una iniciativa que té com a objectiu fomentar el turisme de proximitat aquest estiu, i al seu torn presentar a la localitat com un destí segur i atractiu per als visitants durant tot l'any.

El Parc Natural de “El Hondo”, el jaciment arqueològic de Penya Negra, el Centre Educatiu del Medi Ambient (CEMA) Els Molins, patrimoni històric com l'antic aqüeducte del segle XVIII “Els Pontets”, el Parc de Muntanya Sant Cayetano, Les Colles dels Porrues i altres punts destacats de la Serra de Crevillent com la zona d'escalada, el cim La Vella o “El Picatxo”, entre molts altres, són tan sols alguns llocs de la localitat amb gran atractiu turístic.

El regidor de Turisme, Josep Candela, ha remarcat que és el moment de potenciar el reclam dels nostres recursos naturals enfocat al turisme. “Un turisme segur i de proximitat complementari al típic turisme de la Costa Blanca. Una oportunitat per a donar a conèixer l’entorn tant al turisme que ve de les comarques veïnes, com al turista estranger que visita la nostra costa. En un any sense les grans festivitats que atrau el turisme a la localitat, Crevillent té molt a oferir des d’ una ubicació privilegiada que potencie la posada en valor dels espais naturals com la Serra i El Fondo, autèntiques joies del sud valencià”.

A més, posen l'accent en l'oportunitat d'aprofitar la situació actual marcada per la pandèmia per a potenciar el turisme de proximitat i explorar llocs que, malgrat estar a prop, no es coneixen. Ressaltant també que Crevillent s'ha adaptat a les noves condicions i garanteix la seguretat sanitària amb el compliment dels protocols d'higiene i desinfecció adequats.

Per part seua, la Regidoria de Comunicació agraeix als crevillentins Vicente Sansano i Salvador Mas la seua col·laboració en aquesta campanya mitjançant l'aportació desinteressada de les imatges utilitzades que han ajudat a fer “molt més atractiva la cartelleria”.

Pujar