20 de gener de 2021 20/1/21

Teatre Chapí: instal·lació de la grua principal per a l'inici de les obres de construcció del teatre

Teatre Chapí: instal·lació de la grua principal per a l'inici de les obres de construcció del teatre - (foto 1)
  • Cinc camions de gran tonatge transporten als voltants de la Rambla Castelar la infraestructura necessària per a la instal·lació de la grua principal

MÉS FOTOS
Teatre Chapí: instal·lació de la grua principal per a l'inici de les obres de construcció del teatre - (foto 2)

Hui, dimarts 11, s'ha dut a terme la instal·lació de la  grua principal per a l'inici de les obres del Teatre Chapí. En una operació conjunta de les regidories d'Espais Públics i de Protecció Ciutadana s'ha facilitat l'accés als cinc camions de gran tonatge que han transportat als voltants de la Rambla Castelar la infraestructura necessària per a situar la grua principal que servirà per a l'execució de les obres del tan anhelat Teatre Chapí.

Segons Jesús Ruiz, Regidor de Cultura, mitjançant aquesta instal·lació es fa un pas més en la construcció del teatre, que donarà pas la setmana que ve a la signatura de l'acta de replanteig i on estaran presents representants de la  Conselleria de Cultura, de l'empresa OHL i de l'Ajuntament de Crevillent, així com el director de l'obra Sr. Juan María Boix.

Amb aquesta instal·lació es pot veure com comença a fer-se realitat la construcció del Teatre Chapí, que tindrà un termini d'execució d'entre 18 i 24 mesos. L'inici de l'obra ja està sent un revulsiu per a la revitalització de la zona, tant des del punt de vista urbanístic com comercial i referent a la restauració. Però sens dubte serà el món cultural de Crevillent el que es veurà més revitalitzat amb esta construcció demandada durant molts anys.

Des del govern municipal es farà un seguiment de les obres per a donar solució als possibles problemes que puguen sorgir. Com per exemple el fet que, a causa de l'estat del mur de separació d'un habitatge confrontant, s'ha hagut de desplaçar tot el projecte uns 40 cm perquè no afecte ni a la construcció del teatre ni a la seguretat de l'habitatge.

Pujar