4 d’agost de 2020 4/8/20

Taller de cuina mediterrània i sorteig de 24 carros de productes en el Mercat d’Abastos de Crevillent

Taller de cuina mediterrània i sorteig de 24 carros de productes en el Mercat d’Abastos de Crevillent - (foto 1)
  • La iniciativa “Comprem al Mercat a l’Estiu” de la Regidoria d'Indústria, Comerç i Mercats es desenvoluparà els dies 24 i 25 de juliol en el Mercat Municipal de Crevillent

MÉS FOTOS
Taller de cuina mediterrània i sorteig de 24 carros de productes en el Mercat d’Abastos de Crevillent - (foto 2)

El Mercat d’Abastos de Crevillent acull aquest divendres la campanya “Comprem al Mercat Municipal a l’Estiu 2020”, una iniciativa impulsada per la Regidoria d'Indústria, Comerç i Mercats per a fomentar l'activitat comercial en els llocs de venda instal·lats en aquest històric recinte. Les activitats englobades dins de la nova edició de “Comprem al Mercat” es desenvoluparan durant divendres que ve i dissabte, 24 i 25 de juliol, i consistiran en:

Taller de cuina tradicional mediterrània: a càrrec d'un cuiner professional, que realitzarà dues sessions cada dia en horari de 9 a 14 hores. Quant a l'elecció de les receptes, el divendres 24 de juliol es cuinarà un “Confit d'ànec al raïm” i “Bacallà a l'aroma de piquillo”, i el dissabte 25 de juliol “Lluç salsa racó” i “Regirat de carabasseta i foie”, tots elaborats amb productes propis del mercat.

Aquesta activitat, subvencionada per l'Ajuntament, es realitzarà enfront dels “puestos” núm. 7 i 12 de la planta semisoterrani del Mercat (en el lateral esquerre del seu accés per la zona sud) i comptarà amb un aforament màxim de 30 persones. És necessària la inscripció prèvia en el punt d'informació.

Sorteig de 24 carros de productes del mercat per valor de 50 €: se sortejaran 12 carros d'aliments, per un valor de 50 euros, cadascun dels dies entre els clients que hagen efectuat les seues compres. Per a participar serà necessari entregar el tiquet de compra al costat de l'imprés de participació, en el qual apareixeran les dades del participant (nom, cognoms i telèfon), en el Punt d'Informació. El sorteig públic es realitzarà tots dos dies les 14 hores, fent-se lliurament d'un xec nominatiu a favor del beneficiari del sorteig per valor de 50 €.

A més, a l'interior del mercat s'instal·larà un sistema audiovisual per a facilitar que els clients que estiguen fent les seues compres aquests dies, així com el públic assistent, puguen seguir en directe les activitats que s'estiguen realitzant a cada moment.

El regidor d'Indústria, Comerç i Mercats ha indicat que amb aquesta iniciativa es pretén ressaltar l'àmplia oferta de productes frescos, de gran qualitat i proximitat que s'ofereix des dels diferents llocs del Mercat d’Abastos. Manuel Penalva ha ressaltat també que enguany totes les activitats s'han adaptat a la situació actual per al compliment de les mesures en matèria higienicosanitària oportunes.

Pujar