3 de desembre de 2020 3/12/20

S'inicien les reformes a Crevillent en diversos col·legis perquè estiguen acabades abans de l'inici del curs escolar 20/21

S'inicien les reformes a Crevillent en diversos col·legis perquè estiguen acabades abans de l'inici del curs escolar 20/21 - (foto 1)
  • La Regidoria d'Educació informa que les obres d'adequació dels col·legis de Crevillent ja estan en marxa amb l'objectiu que finalitzen abans de l'1 de setembre

Les obres de reforma de diversos col·legis de Crevillent ja està en marxa amb l'objectiu que el 7 de setembre, data d'inici del nou curs, les instal·lacions estiguen disponibles en cada centre escolar.

Les obres de pintura de les aules i dependències interiors del CEIP Francisco Candela ja s'han iniciat i, amb un pressupost de 21.810 €, suposaran una millora dels espais, tant de les classes com de diverses dependències utilitzades tant per professors com per alumnes. Aquesta  actuació, que executarà l'Ajuntament, havia sigut requerida per la Comunitat Escolar del CEIP Francesc Candela i en finalitzar aquests mesos estivals passarà a ser una realitat que millorarà el centre escolar per a la seua disposició a partir de l'1 de setembre.

En el CEIP Miguel Hernández s'està duent a terme per part de Conselleria la retirada de l'amiant que tant de temps portava arracada d'eliminar-se i les seues obres quedaran finalitzades el mes d'agost. També en aquest centre s'estan adequant per part de l'Ajuntament els banys per a la ubicació d'una nova aula de 2 anys que ha sigut oferida i completada en el recent procés de matriculació. S'actuarà sobre banys, lavabos i escalfadors, a més del reforç de la línia elèctrica i la climatització de dues aules d'Educació Infantil.

També es reformaran els banys del CEIP Párroco Francisco Mas de la nova aula de 2 anys oberta per a pròxim curs adaptant-los a aquesta edat. Les obres que durà a terme l'Ajuntament amb les reformes per a 2 anys tenen un pressupost global per als dos col·legis afectats de 15.525 €. A diverses actuacions menors de manteniment en diversos col·legis cal afegir la reparació, ja executada, dels elements deteriorats de la façana del CEIP Sant Luís Gonzaga de El Realengo amb un pressupost de 3.144 € que ja s'ha dut a terme.

Jesús Ruiz, regidor d'Educació, ha destacat que les obres realitzades per l'Ajuntament han sigut adjudicades a empreses locals que s'han compromés a executar-les en els terminis previstos, perquè en tots els casos estiguen finalitzades abans de l'1 de setembre per a proporcionar un correcte inici escolar en tots els centres.

Pujar