8 d’agost de 2020 8/8/20

“El PP s'està dedicant a atacar amb banalitats perquè li falten arguments reals per a criticar al Govern”

“El PP s'està dedicant a atacar amb banalitats perquè li falten arguments reals per a criticar al Govern” - (foto 1)
  • La regidora de Presidència respon a les crítiques del Partit Popular per la recent publicació de l'agenda de l'alcalde

Esta setmana s'ha anunciat que ja està disponible l'agenda de l'alcalde de Crevillent en el Portal de Transparència per a la seua consulta per qualsevol ciutadà o ciutadana a través de la web municipal, una mesura que permet consultar online els actes, reunions i altres esdeveniments.

No obstant això, el PP ha aprofitat aquest anunci per a traure de nou una altra crítica destructiva cap a l'alcalde, bastant absurda i irrellevant, titllant de “engany als ciutadans” perquè segons comenten aquesta iniciativa “no és una novetat, ni és pionera”.

“En cap moment s'ha venut la publicació de l'agenda de l'alcalde com una cosa que es fa ara per primera vegada i que abans no es feia, això bé es pot apreciar llegint adequadament la notícia, cosa que potser haurien de fer els membres del PP abans d'alçar la veu equívocament” afirma Noemí Candela, regidora de Presidència.

Quant a les retribucions, ens agradaria que s'informaren millor, ja que es troben publicades en el portal de transparència local tal com marca la Llei de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, comenta l'edil.

“Té gràcia que el Partit Popular vinga a parlar-nos de transparència quan en 24 anys que ha estat governant ni una sola vegada ha publicat el seu programa. Un programa que hem de suposar que tenien, perquè moltes vegades ens han fet dubtar a la ciutadania de la seua existència, ja que en el temps que han estat al càrrec de l'Ajuntament, especialment durant els últims anys, l'única cosa que hem pogut veure ha sigut un poble paralitzat, amb una infinitat de projectes deixats a mig fer i sense noves idees ni propostes” sentència Candela.

D'altra banda, l'edil ha criticat que el PP es pren cada nova mesura, projecte o avanç del nou govern com un atac cap al seu partit, i que això potser es deu al fet que ells mateixos s'estan donant compte de tot allò que podrien haver fet per Crevillent i mai van fer. A més, ha lamentat que, mancant arguments vàlids que criticar al Govern, el PP està basant la seua política a atacar banalitats i argumentacions inventades.

Pujar