27 de maig de 2020 27/5/20

Resultats del Sorteig de Nadal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent

Resultats del Sorteig de Nadal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent - (foto 1)
  • Els agraciats realitzaran les seues compres en els comerços associats el dilluns 20 de gener, després del lliurament de premis que es desenvoluparà a les 9 h en l'ADL

MÉS FOTOS
Resultats del Sorteig de Nadal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent - (foto 2)
Resultats del Sorteig de Nadal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent - (foto 3)
Resultats del Sorteig de Nadal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent - (foto 4)
Resultats del Sorteig de Nadal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent - (foto 5)

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent i la Regidoria d'Indústria i Comerç Local van celebrar ahir el sorteig especial de Nadal a la Casa Municipal de Cultura.

En total s'ha repartit un total de 5.000 euros, a gastar amb compres en els comerços associats de Crevillent, mitjançant un premi de 3.000 € i quatre de 500 €. En l'acte també es va fer lliurament de diversos regals als assistents, donats pels comerços de la ACEC.

El primer premi de 3.000 € ha sigut atorgat a la papereta número 11.909, repartida per l'Òptica Marga Visió. Mentre que les quatre paperetes premiades amb 500 € han sigut 06.421, entregada per +Bo Helados, 22.953 de D’Gala, 75.490, donada per la Joieria Feli Davó, i 37.984 per la Cafeteria i Gelateria D’Or.

El regidor de Comerç Local informa que hi ha de termini fins al 20 de gener a les 9:00 hores per a sol·licitar els cinc premis i que fins al moment no han sigut reclamats. Aquest mateix dia a les 9h es realitzarà en l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) el lliurament dels premis i, després de finalitzar la entrega, els guardonats seran recollits per un vehicle que els portarà a realitzar les seues compres pels comerços associats de la localitat.

Manuel Penalva ha comunicat que des de la seua Regidoria es continuarà donant suport a aquesta iniciativa per a impulsar les compres en els establiments locals i ha aprofitat per a felicitar l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent per tot el treball realitzat durant aquesta campanya especial de Nadal.

Pujar