elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es reprén el concurs “Crevillent D’Tapes 2020”

Es reprén el concurs “Crevillent D’Tapes 2020”
  • El concurs local de tapes, que es va paralitzar per la pandèmia, arranca de nou aquest divendres 10 de juliol i es podrà gaudir fins al diumenge 19 de juliol

El concurs de tapes “Crevillent D’Tapes” que es va veure paralitzat per la pandèmia del Covid-19, arran de decretar-se l'Estat d'alarma el passat 14 de març, tornarà a iniciar-se aquest divendres 10 de juliol i es podrà gaudir fins al diumenge 19 de juliol.

Durant aquests dies, els bars, restaurants i cafeteries oferiran als clients les seues tapes, les mateixes que venien servint abans de l'estat d'alarma. Els preus també continuaran sent iguals: 1,50 € la tapa i 1,20 € més si es vol acompanyar amb una cervesa o una copa de vi.

Els llibrets amb l'horari de les tapes es podran aconseguir en tots els establiments participants i a l'Agència de Desenvolupament Local. Posteriorment, després de ser segellats, es podran depositar en les urnes situades a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) (C/ Blasco Ibáñez, 8) o a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” (C/ Llavador, 9)  fins al dimarts 21 de juliol en horari de 9 a 14 h.

Informar també que es podran tornar a utilitzar els mateixos llibrets, si encara falten segells per a completar-los i poder optar al concurs, i que tot aquell que tinga el llibret amb els seus corresponents segells i no l'haja pogut depositar en les urnes pot fer-ho a partir de hui. Els premis als quals opten les persones que han completat almenys 10 segells dels diferents establiments també continuen sent els mateixos. Els 6 premis que se sortejaran són:

  • Primer premi: 200€
  • Segon premi: 100€
  • Tercer premi: 50€
  • Quart premi: El teu pes en cervesa
  • Cinqué premi: Un pernil

Sisé premi: Un sopar per a dues persones en qualsevol dels establiments concursants per al guanyador del “Miniconcurs a la millor fotografia de tapa en Instagram”. Per a participar s'hauran d'incloure les etiquetes #Crevillentdtapes20 i #Miravore i el nom del local on s'està degustant la tapa, així com nomenar a @decrevillent.

El lliurament de premis, tant de l'establiment guanyador com dels afortunats que hagen depositat el seu llibret en les urnes, es durà a terme el dijous 23 de juliol a les 11.30 h a la sala d'actes de la Casa de Cultura.

La regidora d'Economia Sostenible, Estefanía Salinas Peral, desitja que el reinici d'aquest concurs de tapes compte, de nou, amb una gran participació perquè ara, més que mai, els hostalers necessiten als seus clients. “L'activitat hostalera s'ha vist molt afectada per aquesta terrible crisi que estem vivint, esperem que aquest concurs servisca per a reactivar l'economia de tots els bars, cafeteries i restaurants que a l'inici de l'any van decidir apostar per aquesta iniciativa”.

Estefanía Salinas Peral ha volgut agrair als establiments tot l'esforç que estan fent. “De sobres sé que no és fàcil poder tirar avant després d'haver estat tant de temps tancats, però ara és quan els crevillentins i crevillentines hem de bolcar-nos amb ells. Cal no oblidar tampoc que seguim en una normalitat estranya i que hem de continuar complint les mesures de seguretat que els hostalers ens indiquen. Al final és pel bé de tots, està a les nostres mans ajudar” afig l'edil.

Pujar