27 de novembre de 2020 27/11/20

La Regidoria de Sanitat de Crevillent se suma a la Campanya contra la Grip estacional

  • La vacuna contra la grip ha demostrat durant molts anys que és segura i eficaç

La Regidoria de Sanitat comunica a tota la ciutadania que després de les últimes dades oferides per Salut Pública respecte al COVID-19, és molt important reforçar la Campanya de vacunació posada en marxa per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Actualment, la grip afecta a xiquets i xiquetes, persones majors amb o sense patologies prèvies i dones embarassades; però especialment enguany es recomana  també a persones que treballen en els serveis públics.

Des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s'està remetent una carta per a citar a la ciutadania a la vacunació que s'està procedint en horari de vesprades en el centre de salut. En el supòsit que no s'haja rebut la carta; poden sol·licitar cita prèvia en els telèfons 96.667.95.96 i 96.572.14.00 i en l'App JO SALUT.

La regidora de sanitat, Gema Candelaria Asencio, indica que la vacuna ha demostrat durant molts anys que és segura i eficaç, per tot això, recomana vacunar-se per a evitar d'una manera indirecta sobrecarregar el sistema sanitari; ja que com bé han comunicat les autoritats sanitàries s'esperen setmanes difícils.

Pujar