23 de gener de 2020 23/1/20

La Regidoria de Joventut ofereix activitats extraordinàries el dimarts 8 d'octubre en el Centre Jove ‘Juan Antonio Cebrián’

La Regidoria de Joventut ofereix activitats extraordinàries el dimarts 8 d'octubre en el Centre Jove ‘Juan Antonio Cebrián’ - (foto 1)

  La Regidoria de Joventut ha informat que es realitzaran algunes activitats especials per al dia 8 d'octubre en el Centre Jove "Juan Antonio Cebrián". A causa dels festius del mes d'octubre, els alumnes dels col·legis de la localitat no tenen classe dimarts que ve, pel que la Regidoria de Joventut ha programat una sèrie d'activitats lúdiques per a tota la població.

  La Regidora de Joventut, Ana Vanesa Mas, ha assenyalat que s'han preparat activitats obertes al públic perquè tota la població crevillentina puga gaudir d'elles. Dins de l'oferta poden trobar una sessió de cine en família, activitats sobre contes infantils i tallers d'informàtica. Aquestes activitats es duran a terme durant el matí i la vesprada del dia 8, ja que es tracta d'un dia especial i es pretén donar una major acollida, és per això que els cursos de la programació habitual no es duran a terme eixe dia.
  En primer lloc, començarà la sessió de cine en família en la sala d'actes del centre on es projectarà la pel·lícula ''Casper'' a les 11.00 hores destinada a tots els públics.

  A la vesprada es realitzaran dos cursos diferents, el d'informàtica i el de contes infantils, començant ambdós a la mateixa hora. El taller d'informàtica consta de dos grups sent el grup 1 el que comence a les 17.00 hores i el grup 2 a les 18.00 hores. En ell es treballaran aspectes bàsics de mecanografia, maneig de noves tecnologies i ús de programari informàtics simples.
  De manera paral·lela es desenvoluparà el taller de contes infantils. El conte triat per a l'ocasió és el de ''La Castanyera''. Per a una millor distribució de l'activitat, s'ha dividit la sessió en dues parts. De 17.00 h a 18.00 h es durà a terme la narració del conte i a continuació una representació del mateix amb tots els participants. De 18.00 h a 19.30 h comença la part de manipulació on s'elaboraran dos treballs manuals sobre el conte narrat. L'objectiu és fomentar el gust per la lectura i desenvolupar la imaginació dels assistents per mitjà de l'oci educatiu.

  L'edil de joventut comenta, que per a participar en aquests tallers no hi ha límit d'edat, poden assistir com a alumnes i si ho desitgen com a acompanyants també. Tan sols fa falta passar per la consergeria del Centre Jove i apuntar-se en un llistat, a fi d'assegurar una millor organització d'aquest.

  Ana Vanesa Mas afig que es tracta d'oferir noves activitats d'oci juvenil que fomenten i promouen de mode divertit valors fonamentals per al desenrotllament personal i la convivència social. Per això, convida a la joventut crevillentina a participar en aquestes iniciatives del dimarts 8 d'octubre, recordant que es tracta de tallers gratuïts per a tota la població.

  ocultar
  La Regidoria de Joventut ofereix activitats extraordinàries el dimarts 8 d'octubre en el Centre Jove ‘Juan Antonio Cebrián’
  Pujar