18 de novembre de 2019 18/11/19

La Regidoria de Festes convoca les ajudes a entitats festives amb un total de 17.000 euros

La Regidoria de Festes convoca les ajudes a entitats festives amb un total de 17.000 euros - (foto 1)
  • Les ajudes serviran per a millorar la viabilitat econòmica de les associacions de festes crevillentines

La Regidoria de Festes ha fet pública la resolució per la qual es convoquen les ajudes a les associacions de barri que s'encarreguen de festivitats a la població de Crevillent. Estes ajudes són un suport a les veïnes i veïns que organitzen els tradicionals actes per a que puguen justificar les despeses que tenen i d'esta manera ajudar a que siguen més viables econòmicament.

Per a Josep Candela, Regidor de Festes i Turisme, "les associacions de barri són una peça fonamental en la cohesió del nostre poble i tota ajuda que puguem donar sempre serà poca. És per això que no només aprovem estes ajudes prorrogades sinó que d'ara endavant començarà una sèrie de contactes amb estes associacions per a conèixer les seues necessitats reals i veure com podem ajudar en la innovació de les seues festivitats".

En este sentit, des de la regidoria es vol donar especial protagonisme a partir de 2020 a les comissions de festes, renovant mecanismes i coordinant millor les seues necessitats. Un projecte que es començarà a construir en les últimes setmanes d'enguany. L’ajuda de 17.000 euros es pot demanar a través del registre de l'Ajuntament segons les bases que ja han sigut enviades a les respectives comissions i hi ha de termini fins el 8 de novembre per justificar les despeses.

ocultar
La Regidoria de Festes convoca les ajudes a entitats festives amb un total de 17.000 euros
Pujar