5 de desembre de 2020 5/12/20

Des de la Regidoria de Cementeri de Crevillent s'informa de l'autobús per a el pròxim dia 1 de noviembre

Des de la Regidoria de Cementeri de Crevillent s'informa de l'autobús per a el pròxim dia 1 de noviembre - (foto 1)
  • Des de la Regidoria de Cementeri s'informa de l'horari de l'autobús per al desplaçament al Cementeri Municipal

La Regidoria de Cementeri informa que el pròxim dia 1 de novembre estarà disponible un autobús gratuït per a realitzar els trasllats al Cementeri Municipal, realitzant un circuit pel municipi per a facilitar al màxim el desplaçament de la ciutadania.

Els horaris amb destinació al Cementeri Municipal serà a les 10.00 hores, 11.30 hores i 15.30 hores i eixirà des del Passeig d'Elx (parada enfront de la Creu Roja), Ermita de la Salut, Ermita de l'Àngel, Carrer Cor de Jesús Esquina Guillermo Magro, Carrer Santíssim Trinidad (quatre esquines) i Llar del Pensionista finalitzant en el Cementeri Municipal.

Pel que respecta als horaris de tornada des del Cementeri Municipal serà a les 11.00 hores, 13.30 hores i 17.30 hores. Aquest autobús efectuarà l'eixida des de les instal·lacions municipals efectuant el següent recorregut: Passeig d'Elx (parada enfront de la Creu Roja), Ermita de la Salut, Ermita de l'Àngel, Carrer Cor de Jesús Esquina Guillermo Magro, Carrer Santíssim Trinidad (quatre esquines) i Llar del Pensionista.

Manuel Penalva, Regidor de Cementeri, recorda que a causa del COVID-19 s'han imposat una sèrie de mesures d'obligat compliment com l'ús obligatori de màscara durant el transport i l'estada en les dependències municipals, l'entrada al cementeri serà exclusivament per la porta principal i l'eixida per la porta superior lateral, la permanència màxim a l'interior serà d'una hora, les condícies romandran tancats, a excepció dels banys portàtils en l'exterior i el subministrament d'aigua estarà fora de servei igual que els utensilis de neteja.

Pujar