elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quatre individus encaputxats intenten atracar a punta de pistola una àrea de servei de la A-7 a Alacant

Quatre individus encaputxats intenten atracar a punta de pistola una àrea de servei de la A-7 a Alacant
  • La Policia Local va frustrar l'intent després d'acudir immediatament al lloc i els lladres van fugir ràpidament

La passada Nit de Nadal els empleats d'una àrea de servei de la A-7 al seu pas per Crevillent a punt van estar d'emportar-se un bon esglai després que uns lladres tractaren d'atracar l'establiment a punta de pistola. La Regidoria de Protecció Ciutadana ha informat de l'actuació que van dur a terme agents de la plantilla de Policia Local frustrant un robatori la passada nit de Nadal. El succés va esdevindre en l'àrea de servei de l'Autovia A-7 a les 23.00 hores, quan un dels empleats va veure arribar un cotxe sospitós del qual van baixar quatre individus encaputxats i fortament armats.

Pel que sembla la intenció d'aquests era arrancar el caixer automàtic de l'interior de l'establiment mitjançant un sistema de remolc instal·lat en el vehicle. Donada la proximitat a les instal·lacions de la Policia Local, un testimoni va acudir en persona a les dependències per a alertar del robatori.

Una vegada alertats, una patrulla de la Policia Local de Crevillent va partir immediatament cap al lloc comprovant la veracitat dels fets i que els atracadors havien trencat les vidrieres de la porta d'entrada a l'establiment.

L'arribada dels efectius va fer emprendre la fugida d'aquests, avortant així els seus plans. La Policia Local els va perdre el rastre en arribar a l'autopista AP-7 després de la persecució pel fet que es tractava d'un cotxe de gran cilindrada, vehicles que solen utilitzar-se en aquest tipus de robatoris. Ara la investigació ha quedat en mans de la Guàrdia Civil, qui analitzarà el succeït per a tractar de trobar als responsables.

Des de la Regidoria es vol agrair la immediatesa amb què van actuar aquests agents i la valentia en tractar-se d'un avís amb unes característiques de perillositat i superioritat numèrica que agreujava la situació. “Una vegada més s'ha demostrat que la nostra Policia Local és punta de llança d'aquest municipi a l'hora de protegir als nostres veïns i els seus negocis” ha manifestat Candela.

Pujar