30 de novembre de 2020 30/11/20

Pròxima extracció de sang el dia 30 de octubre en Crevillent

Pròxima extracció de sang el dia 30 de octubre en Crevillent - (foto 1)
  • La ubicació per a donar sang canvia al Centre Jove “Juan Antonio Cebrián” situat en l'Avinguda de Madrid número 13A

MÉS FOTOS
Pròxima extracció de sang el dia 30 de octubre en Crevillent - (foto 2)

Divendres vinent dia 30 d’ octubre vindrà a Crevillent el Centre de Transfusions de Sang de la Comunitat Valenciana, en aquesta ocasió i com a novetat, és el trasllat al Centre Jove “Juan Antonio Cebrián” situat en l'Avinguda de Madrid número 13 en horari de 17.00 a 20.30 hores.

Donada la complicada situació que travessem i que la majoria dels donants habituals ja han realitzat les donacions anuals permeses (4 donacions per als homes i 3 per a les dones), és molt important la participació d'aquelles persones que encara no han tingut contacte amb el món de la donació de sang, per a poder continuar amb el proveïment de les necessitats hematològiques dels pacients dels hospitals a la nostra província. Aquestes necessitats són més de 250 unitats diàries.

El suport dels joves, també és molt important, ja que són el futur de tot, i per tant, també de la donació de sang. A penes 3 de cada 100 persones, en condicions de donar, ho fa, per la qual cosa la informació i conscienciació és tan important com necessària.

Tots nosaltres al llarg de la nostra vida en un moment determinat o bé algun ser estimat necessitarem una trasfusió, per la qual cosa dedicar uns minuts del nostre temps a donar sang és molt important.

Per tot això, des de la Regidoria de Sanitat espera la màxima assistència possible ja que amb aqueixa donació moltes persones podran seguir avant amb el seu tractament mèdic, amb les seues famílies, en definitiva, amb la seua vida.

Pujar