3 de juny de 2020 3/6/20

El pressupost municipal de Crevillent entra en vigor després de l'absència d'al·legacions

El pressupost municipal de Crevillent entra en vigor després de l'absència d'al·legacions - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Crevillent començarà a executar el pressupost dilluns que ve 3 de febrer després de publicar-se la seua aprovació definitiva en el BOP

El pressupost municipal de l'Ajuntament de Crevillent per a 2020 entra en vigor després d'enviar-ho hui, dimarts 28 de gener, per a la publicació de la seua aprovació definitiva en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) davant l'absència d'al·legacions.

El regidor d'Economia i Hisenda Gregorio Díaz-Marta ha informat que el pressupost municipal es va publicar en el BOP una vegada aprovat per la Corporació municipal en l'últim ple del 23 de desembre, i que ara es realitzarà la seua publicació definitiva després de l'espera reglamentària de 15 dies per a la presentació d'al·legacions.

Segons comunica l'edil,  el dia 23 de gener es va complir el termini d'espera però s'ha ampliat més per si hi havia alguna al·legació provinent d'una administració diferent a l'Ajuntament.

“Una vegada passats aquests dies i davant la inexistència d'al·legacions hem presentat el pressupost per a la seua publicació definitiva en el Butlletí Oficial de la Província”, comenta el regidor d'Economia, qui afig que “quant a la comptabilitat, els pressupostos municipals començaran a aplicar-se a partir del dia 3 de febrer, primer dia hàbil  del mes”.

El pressupost municipal per al present exercici suposa un total de 24,7 milions, representant un augment de 2,9 milions respecte a l'anterior pressupost de 2018. En ell s'inclou l'execució de projectes com la remodelació del Parc Nou o la rehabilitació del Mercat Municipal que contempla, entre altres accions, la retirada de la teulada d'amiant, la instal·lació d'ascensors i la creació d'una nova seu per a l'Orfeó Crevillentí.

Pujar