20 de gener de 2021 20/1/21

Presentació de la guia de visites de l'exposició de Daniel Jiménez de Cisneros en Crevillent

Presentació de la guia de visites de l'exposició de Daniel Jiménez de Cisneros en Crevillent - (foto 1)
  • El document pretén ajudar a difondre la figura de l'investigador i els seus estudis de geologia i paleontologia sobre la serra de Crevillent

MÉS FOTOS
Presentació de la guia de visites de l'exposició de Daniel Jiménez de Cisneros en Crevillent - (foto 2)
Presentació de la guia de visites de l'exposició de Daniel Jiménez de Cisneros en Crevillent - (foto 3)
Presentació de la guia de visites de l'exposició de Daniel Jiménez de Cisneros en Crevillent - (foto 4)

Ahir, 21 de gener, es va presentar a la Casa de Cultura “José candela Lledó”, la guia de visites de l'exposició “Daniel Jiménez de Cisneros. L'inici de la investigació geològica i paleontològica en la serra de Crevillent”.

La guia de visites recull tots els textos presents en els diferents panells de l'exposició i serà entregada a tots aquells visitants que ho sol·liciten. Aquest manual ha sigut editat després de l'èxit de visites, que superen hui dia les 2.500 persones, amb l'objectiu de poder comptar amb un document que ajude a difondre la figura d'aquest investigador de principis del segle XX i a mostrar les diferents fases geològiques de la serra de Crevillent.

A l'acte de presentació van assistir diversos components de la Corporació i representants de tots els grups polítics del municipi, els qui van aprofitar per a visitar l'exposició guiats pels comissaris Ana Satorre i Daniel Belmonte.

Pujar