22 d’octubre de 2019 22/10/19

Cs presenta en solitari una moció per a demanar que comparega l'alcalde

Cs presenta en solitari una moció per a demanar que comparega l'alcalde - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a Crevillent, José Javier Soriano, ha presentat aquest matí davant l'Ajuntament una petició de convocatòria d'un ple extraordinari perquè l'alcalde, el popular, César Augusto Asencio, "done explicacions de la imputació per la possible comissió de cinc delictes de prevaricació, frau, malversació, tràfic d'influències i negociacions prohibides".

  Soriano ha lamentat que "la resta de formacions polítiques hagen donat l'esquena a aquesta iniciativa de Ciutadans. Ni Compromís, ni PSOE ni EU han donat suport a la convocatòria d'un ple extraordinari malgrat que és l'única fórmula per a llançar transparència perquè tots podríem intervindre per a interrogar i demanar responsabilitats al primer edil".

  El portaveu de Ciutadans considera que aquestes tres formacions "neguen a més la possibilitat que els veïns de Crevillent reben les explicacions que mereixen del seu alcalde davant l'alarma generada per la seua imputació". Ha demanat als tres grups que "recapaciten i donen suport a la moció. Encara són a temps d'esmenar aquesta actitud d'entestament l'única explicació del qual és l'interés polític".

  José Javier Soriano ha criticat també que el PP "mantinga un suport ferri a Cesar Augusto Asencio, com a alcalde i com a vicepresident de la Diputació, en contra fins i tot del seu codi ètic, que sembla que és sol paper. És clar que no hi ha més cec que el que no vol veure".

  ocultar
  Cs presenta en solitari una moció per a demanar que comparega l'alcalde
  Pujar