12 d’agost de 2020 12/8/20

Oberta la convocatòria de les ajudes dirigides a les protectores d'animals de Crevillent

Oberta la convocatòria de les ajudes dirigides a les protectores d'animals de Crevillent - (foto 1)
  • Les subvencions impulsades per la Regidoria de Benestar Animal ascendeixen a un total de 7.000 € i es podran sol·licitar fins al pròxim 12 d'agost

La Regidoria de Benestar Animal informa de l'obertura de la convocatòria de les ajudes generals dirigides a les protectores de Crevillent per a l'any 2020.

Aquestes subvencions -explica la regidora de l'àrea Ana Vanesa Mas- tenen com a objecte sufragar les despeses derivades de l'organització i programació de les activitats i accions dutes a terme des de les protectores i relacionades amb el benestar i la protecció animal, el foment del voluntariat, així com donar suport econòmic a la labor de control de la proliferació d'animals en la via pública que realitzen les protectores, acció d'interés per a tota la ciutadania.

Les bases reguladores, aprovades en el ple del passat mes de juny, estableixen una quantia total de 7.000 € i l’atorgament de les subvencions serà en règim de concurrència competitiva, d'acord amb els criteris de valoració prèviament fixats. Les sol·licituds es formalitzaran a través dels corresponents models oficials i en un termini de 30 dies naturals a partir de la seua publicació en el BOP, podent presentar la documentació en Registre fins al pròxim 12 d'agost.

Per a Ana Vanesa Mes aquestes ajudes suposaran un impuls i suport econòmic cap a les protectores en la seua labor de garantir el tractament i cura dels animals en la localitat. Protectores que, recalca l'edil, tenen un paper fonamental, actuant com a eina pública de control de la reproducció d'animals, garantia i protecció de les colònies felines i, a més, constitueixen el pilar principal en la lluita contra l'abandó i a favor de l'adopció, a través de campanyes d'esterilització i adopció responsable.

Pujar