elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La música de Manolo Galván torna a Crevillent amb un concert homenatge

La música de Manolo Galván torna a Crevillent amb un concert homenatge
  • La Regidoria de Festes ha organitzat un concert al costat d'un grup d'admiradors i admiradores de l'artista per a donar a conéixer la figura del cantant i compositor crevillentí, referent en la música Pop-Rock dels 70

La Regidoria de Festes ha organitzat per al dia 10 d'octubre un concert homenatge a Manolo Galván, després de la proposta d'un grup de crevillentins i crevillentines admiradors de la vida i del treball d'aquest important cantant i compositor crevillentí que en la dècada dels 70 va passar a ser un referent de la música pop rock, tant a nivell nacional com internacional.

Cançons com Deja de llorar, Veo visiones, Te quise, te quiero y te querré o Por qué te marchas abuelo de Manolo Galván que van ser número 1 en les llistes musicals d'Espanya i Amèrica Llatina es podran escoltar aquest diumenge a les 20 h a l'Auditori de la Casa de Cultura.

“Serà sens dubte un dels actes més emotius i especials de la programació de les festes patronals d'aquest 2021. Estem recuperant i dignificant la figura d'aquest crevillentí que va saber exportar una dels nostres senyals d'identitat com és el cant més enllà de les nostres fronteres, amb un gran èxit a Llatinoamèrica” ha assenyalat el regidor de Festes Josep Candela, qui ha avançat que aquest acte homenatge comptarà a més amb la participació de la seua família, que serà present també des de l'Argentina.

“Creiem que Crevillent tenia un deute pendent amb Manolo Galván. No ens explicàvem com era possible que es deixara córrer i es passara a les pàgines de l'oblit a un cantant de la seua categoria. Per això ens vam proposar retornar-li a la vida, tornar a posar-li en contacte amb tota la gent que ho va conéixer i donar-ho a conéixer a la gent jove que mai ha sabut d'ell. Volem que tothom sàpia qui era ell, què feia, què cantava i com era la seua música. Això era el que ens havíem proposat i ara ho farem amb ajuda de l'Ajuntament” ha afirmat Vicent Molina, un dels promotors de l'esdeveniment, “

Per part seua, l'alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha comentat que “aquest merescut reconeixement serà també un gran descobriment per a totes les persones que, com jo, no coneixíem a aquest gran cantant originari de Crevillent ni la seua gran trajectòria”. I ha destacat la repercussió que està tenint aquest concert, no sols en la nostra localitat i en les poblacions veïnes, sinó també en la resta del país i a l'altre costat de l'Oceà Atlàntic.

Pujar