elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Lliurament de premis als superlectors 2020 i als guanyadors del concurs de marcapágines amb motiu de la celebració del dia de la biblioteca

Lliurament de premis als superlectors 2020 i als guanyadors del concurs de marcapágines amb motiu de la celebració del dia de la biblioteca

  Amb motiu de la celebració, el pròxim 24 d'octubre, del Dia de la Biblioteca, la Biblioteca Municipal ha organitzat per al divendres dia 23 a les 19 h., l'entrega de diversos premis dirigits a la població escolar de Crevillent.

   Per un costat es va a premiar als Superlectors, els xiquets i xiquetes que més llibres han retirat en préstec de la Biblioteca Municipal enguany. Es tracta amb estos premis de reconéixer i premiar d'alguna manera el fet de que la població infantil adquirisca el bon hàbit de la lectura i convertisca les visites a la Biblioteca en una sana rutina. En esta edició, els guanyadors han sigut Ferran Brotons Soriano i Nicolás Maestra García, ambdós de 12 anys.

   D'altra banda, s'aprofita també l'ocasió per a entregar els premis del Concurs de Marcapàgines, acte que en un principi estava previst que es realitzara el Dia Internacional del Llibre però, donat la parada que va suposar la pandèmia, es va haver de posposar fins a la data. En esta ocasió, han resultat guanyadors els treballs realitzats per Paula Martínez Onteniente i Marc Martínez Ibáñez, d'11 i 12 anys respectivament.

   Els guanyadors d'ambdós concursos rebran com a premi un lot de llibres de lectura adequats a la seua edat i diccionaris.

   Des de la Regidoria de Cultura, animem els xiquets de la localitat a que seguisquen participant en els concursos organitzats per la Biblioteca Municipal amb què es perseguix premiar i incentivar el seu hàbit lector, així com a assistir a la Biblioteca per a seleccionar lectures que siguen del seu grat.

  Pujar