17 de gener de 2021 17/1/21

Ix a licitació la gestió del servei del “Centro de Atención Temprana” de Crevillent

Ix a licitació la gestió del servei del “Centro de Atención Temprana” de Crevillent - (foto 1)
  • El termini de presentació d'ofertes finalitzarà el pròxim dia 4 d'agost de 2020, i podran presentar-se aquelles empreses que reunisquen els requisits establits en els plecs que regeixen aquesta contractació

MÉS FOTOS
Ix a licitació la gestió del servei del “Centro de Atención Temprana” de Crevillent - (foto 2)
Ix a licitació la gestió del servei del “Centro de Atención Temprana” de Crevillent - (foto 3)

Des de la Regidoria de Drets Socials i Desenvolupament Humà s'informa que ja està obert el termini perquè les empreses puguen presentar les seues ofertes per a concórrer al procediment de licitació per a la gestió del servei del “Centro de Atención Temprana” de Crevillent.

El termini de presentació d'ofertes finalitzarà el pròxim dia 4 d'agost de 2020, i podran presentar-se aquelles empreses que reunisquen els requisits establits en els plecs que regeixen aquesta contractació.

El servei de gestió del “Centro de Atención Temprana” s'ha licitat per un preu anual de 188.650 €. La duració del contracte serà de dos anys, prorrogable anualment fins a dos anys més.

La gestió del CAT té un conjunt d'intervencions, dirigides a la població infantil de 0-6 anys, a la família i a l'entorn, amb l'objectiu de donar resposta al més prompte possible a les necessitats transitòries o permanents que presenten els xiquets amb trastorns en el seu desenvolupament o que tenen el risc de patir-los.

Entre les funcions del Centre d'Atenció Primerenca, situat en Carrer Castelló, s'inclouen les labors de sensibilització, prevenció i detecció, en estreta coordinació amb el departament de Drets Socials i Desenvolupament Humà. El nombre de places a gestionar és de 35.

Pujar