23 d’octubre de 2020 23/10/20

Ix a licitació el contracte per a la remodelació del Parc Nou

Ix a licitació el contracte per a la remodelació del Parc Nou - (foto 1)
  • Les empreses podran presentar les seues ofertes per a les obres d'adequació i millora del “pulmó verd” de Crevillent fins al 4 d'octubre

MÉS FOTOS
Ix a licitació el contracte per a la remodelació del Parc Nou - (foto 2)

Des d'ahir i fins al 4 d'octubre es troba en procés de licitació, a través de la Plataforma de Contractació de l'Estat, el contracte d'obres per a la remodelació i millora del Parc Municipal “Parc Nou”, un dels projectes més destacats de l'Ajuntament de Crevillent que permetrà l'adequació d’aquest espai a les condicions de seguretat i accessibilitat mitjançant itineraris adaptats i practicables.

Entre les actuacions que es recullen en el projecte està la recuperació dels estanys, la incorporació d'un geiser i la millora dels vials existents, així com la renovació de l'enllumenat i de la zona de jocs infantils, que passaran a ser inclusius i adaptats amb la finalitat que puguen ser utilitzats per tots els xiquets i xiquetes, sense importar l'edat o condició.

El pressupost d'execució de les obres té un valor estimat de 826.446 euros, ascendint a un milió d'euros amb la incorporació del 21% d'IVA (173.553 euros). Per a això es comptarà amb una subvenció de 412.500 euros de la Diputació d'Alacant.

Segons expressa el regidor d'Espais Públics Marcelino Giménez, des de l'Ajuntament esperen poder adjudicar aquest contracte abans de final d'any perquè els veïns i veïnes puguen gaudir al més prompte possible de les millores que es duran a terme en aquest entorn, un lugar de referència per al poble de Crevillent.

 

Pujar